ΔΙΑΦΟΡΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Το ….Fringe είναι εδώ!

Σήμερα πραγματικά γίναμε σοφότεροι.Ναι…Η 2η Μαρτίου του 2018 μπορεί να γραφτεί ως η μέρα που η Αμερικανική σειρά Fringe  που κάνει λόγο για παράλληλα σύμπαντα έγινε πραγματικότητα. Ποιος Στίβεν Σπίλμπεργκ και ποιος Τζορτζ Λούκας …Ποιο Σταρ Τρεκ και άλλες αμερικανοχαζομάρες. 

Το ξεκίνημα έγινε με την εκδίκαση της υπόθεσης των γεγονότων στην Τούμπα. Ο  επίσημος ΠΑΟΚ ,με διάφορες δηλώσεις κυρίως του Κυριάκου Κυριάκου, έκανε λόγο για μη τραυματισμό. Ανέβασαν και βίντεο κοροιδεύοντας τον Καταλανό προπονητή. Ποιος τραυματισμός και ..τέτοια. Ανέβασαν και φωτό από την επόμενη ημέρα που είχαν περάσει κάποιες ώρες λέγοντας ότι ο Γκαρθία δεν είχε κάτι. Ηταν στο άλλο σύμπαν οι άνθρωποι.. Ξαφνικά, ήρθε με διακτινισμό από το δικό μας σύμπαν ο Μάκης Γκαγκάτσης..Δεν πρόλαβαν να συνεννοηθούν και  τι να κάνει ο καημένος ο Μάκης από το να λεει ότι δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός , σκαρφίστηκε ότι ούτε λίγο ,ούτε πολύ ο Γκαρθία έφαγε ξύλο από τους.. Ολυμπιακούς για να ματώσει. Πως το έλεγε ο Ρουβάς; Αίμα -Δάκρυα και ιδρώτας.

Και φτάνουμε στο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός κερδίζει τον Παναθηναϊκό  για την Ευρωλίγκα.  Αγώνας που γίνεται σε άλλο σύμπαν..Του 50/50 . Εκεί όπου  δεν υπάρχουν νον κολ, ούτε διάφοροι γκρίζοι λύκοι.Εκεί που παίζετε μπάσκετ και ο καλύτερος κερδίζει ,όπως είχε γίνει και στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ. Εκεί όπου οι διοικούντες του Πρωταθλήματος δεν κάνουν τα χατίρια  του ενός, ούτε τον φοβούνται. Εκεί που βασιλεύει η Ισονομία. Και ξάφνου,εμφανίζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Από το άλλο σύμπαν..Kαι μιλάει για τη διαιτησία .Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Στο σύμπαν του καθαρού μπασκετ, οι άνθρωποι κοιτάνε απλά  και δεν μιλάνε. Απλά κουνάνε το κεφάλι και θυμίζοντας ολίγον τι Βασίλη Αυλωνίτη αναρωτιούνται ..”ωρε που πάμε;”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button