ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Το όραμα που είχα, έπιασε ταβάνι!»

212032

Υπερήφανος για την ανταπόκριση, που είχε το δικό του εγχείρημα με την διεξαγωγή του τουρνουά LG Aegeanball Festival» παρουσιάστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Κάθε λόγο να λάμπει από ευτυχία για το γεογνός ότι στέφθηεκ με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά «LG Aegeanball Festival» είχε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, που ήταν και ο άνθρωπος που επωμίστηκε το βάρος της διοργάνωσης του σπουδαίου αυτού τουρνουά, που φιλοξενήθηκε στη γενέτειρά του, τη Σύρο,  δήλωσε υπερήφανος για το όμορφο νησί των Κυκλάδων, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν να γίνει το όραμά του πραγματικότητα

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης:

Για το τουρνουά: «Πάντα είμαι υπερήφανος για το νησί μου. Πάντα μου αρέσει να βρίσκομαι στα ίδια μέρη, όσο κι αν μεγαλώνω. Το σημαντικό είναι να φέρνεις χαμόγελα. Αυτό μου αρέσει πιο πολύ. Ήταν ένα καταπληκτικό πενταήμερο και το χάρηκε και ο κόσμος αυτό. Το όραμα που είχα έπιασε ταβάνι. Είναι μία πολύ στέρεα βάση, αλλά δεν το έκανα μόνος μου. Τους ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν. Παίκτες, δήμος, αλλά και τον κόσμο. Του χρόνου να γίνει ακόμη καλύτερο».

Για το ποιους ξεχώρισε: «Είναι μία γιορτή. Χάρηκα που το είδε ο κόσμος από κοντά και το έδειξε η τηλεόραση. Το σημαντικό είναι ότι ήρθαν και μεγάλοι παίκτες. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον, αλλά ξέρω ότι ήρθαν με την καρδιά τους».

Για το αν θα έρθουν ξένοι στο επόμενο τουρνουά: «Όπως είπα και πριν η βάση μπήκε. Έγινε κάτι όμορφο. Ο κόσμος το αγκάλιασε και αυτό είναι ένα μήνυμα να το συνεχίσουμε. Γιατί το μπάσκετ και γενικά, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Ξέχωρα από κόκκινο, πράσινο, ή κίτρινο όλοι είμαστε ένα και πρέπει να παράγουμε σωστό αθλητισμό».

Για τη νέα σεζόν: «Η σεζόν έκλεισε καλά. Αυτό ήταν ένα καλό break από τις διακοπές μας. Τώρα, ξεκινάει μία καινούρια σεζόν, με καινούριους στόχους και σχέδια. Έχουμε κάποιες ημέρες να ξεκουραστούμε ακόμα, αλλά δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Και συνεχίζουμε. Να είμαστε υγιείς και να περνάμε καλά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button