ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το χειροκρότημα ο καθρέφτης!

Το χειροκρότημα του κόσμου παρά την ήττα και τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για τους Ερυθρόλευκους στην σημερινή βραδιά.

Ο Ολυμπιακός που μετράει έξι νίκες και μια ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Ιδιαίτερα με μία πολύ κακή αμυντική λειτουργία και με τον παράγοντα διαιτησία να προσπαθεί όσο μπορούσε να σπρώξει την ομάδα του Πασκουάλ , οι πρωταθλητές απώλεσαν το Ροζ φύλο αγώνα σε ένα ματς που δεν βγήκαν τα σχήματα που δοκίμασε ο Σφαιρόπουλος.

Φυσικά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ήδη έχουν γίνει οι αναλύσεις τα σχόλια και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του ! Από την ματιά όμως του απλού ερυθρόλευκου φιλάθλου υπήρξε η αναγνώριση. Μια αναγνώριση που αποτυπώθηκε από το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ γιατί ο κόσμος αναγνωρίζει την αξία , αναγνωρίζει την προσπάθεια και φυσικά την συνέχεια που έχει αυτή η ομάδα για την κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η συνέχεια αυτή συνειδητά σε κόσμο διοίκηση τεχνική ηγεσία και παίκτες είναι ταυτόσημη σε όλους με μία λέξη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Αν για κάτι θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη στεναχώρια είναι γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία να κάνουν το καλύτερο ρεκόρ σερί νικών που σταμάτησε στο 6-0. Άλλωστε υπάρχει κάτι πιο σοβαρό η Ευρώπη και οι Βάσκοι δεν θα έχουν διαιτητές όπως Σχινάς, Καρακατσούνης και Μάνος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button