ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το “χατ τρικ”, τα “αποτέτοια” του Λέτο και… ο “φταίχτης” Ολυμπιακός

Δεν θα γράψουμε σήμερα πράγματα που είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο, απλά θα επισημάνουμε κάποια πράγματα που εξακολουθούν να μας κάνουν εντύπωση ενώ δεν θα έπρεπε!

Χθες γίναμε μάρτυρες για μία ακόμα φορά του πως η ενημέρωση γίνεται “επιλεκτικά” ή διαστρεβλώνεται κατά το δοκούν προκειμένου να μπούνε σε μία τάξη τα ασυμμάζευτα και να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Ενώ τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο insideworldfootball γίνόταν λόγος για την τρίτη καταδίκη του προέδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου, στην Ελλάδα το πρώτο θέμα ήταν οι “ψυχωμένοι” πράσινοι που “συνέτριψαν” ωσάν παγοθραυστικά την Κέρκυρα και ο αναγενημένος (λέμε τώρα) Λέτο.

Φάίνεται το θέμα του insideworldfootball ήταν ασήμαντο μπροστά σε αυτή τη σούπερ νίκη που έβαλε σε τροχιά τίτλου (ξαναλέμε τώρα) τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν έγινε κάν κουβέντα χθες για τον πανηγυρισμό του Λέτο.

Μόλις σήμερα προσπάθησαν μερικοί επιμελώς να “μαζέψουν” την κατάσταση αναφέροντας πως ο Αργεντίνος έδειξε σε κάποιον στην εξέδρα πως η ομάδα έχει “φρυδια” και πως νικάει τους αντιπάλους, μόλις τέσσερις μέρες μετά τον… Μπανανά! Κατά τα άλλα, δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα. Όταν όμως ο Κασάμι είχε πανηγυρίσει αντίστοιχα στο ΟΑΚΑ, παραλίγο να αιτηθούν… διακοπή του πρωταθλήματος, καταδίκη και απέλαση του Κασάμι και… λιθοβολισμό.

Κατά τα άλλα, ο μόνιμος φταίχτης είναι ο Ολυμπιακός. Μία καραμέλα που καλά κρατεί, κι ας βρίσκεται μπροστά 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ας παίζει για την κατάκτηση του Κυπέλλου περνώντας με τα “τσαρούχια” κι όχι με τη ψυχή στο στόμα στους 16 και ας έχει μπροστά του την πρόκληση του Γιουρόπα Λίνγκ.

Αλλά είπαμε! Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, καλύτερο είναι να βγάζεις “ξύγκι” από την μύγα του γείτονα και να παρουσιάζουν αλλιώτικα κάποιες άλλες καταστάσεις.

Δε βαριέσαι, συνηθισμένα τα βουνά από χιόνια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button