Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το τέλειο dejavu για Σιόβα!

asdsaf

Πολύ πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού να επιστρέψει στην ενεργό δράση, σ‘ ένα γήπεδο, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά. Αυτό της Νέας Σμύρνης απέναντι στον Πανιώνιο.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Σαν … θηρίο στο κλουβί αισθάνεται πλέον τις τελευταίες εβδομάδες ο Δημήτρης Σιόβας αδημονώντας για την επιστροφή του στην ενεργό δράση!

Η κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova «συνέλαβε» το βράδυ της περασμένης Κυριακής τον 27χρονο διεθνή στόπερ να παρακολουθεί από την εξέδρα του «Γ. Καραϊσκάκης» την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και με το βλέμμα του καταλάβαινε πολύ εύκολα κανείς ότι ήθελε σαν …τρελός να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του για νίκη!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Σιόβας έχει να πατήσει …χορτάρι από τις 26 του περασμένου Ιούλη και συγκεκριμένα από την πρώτη αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα την Χάποελ Μπεερ Σεβά για τον τρίτο γύρο της προκριματικής φάσης του Champions League (0-0).

Απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισραήλ, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στο 40ό λεπτό, ώστε να του παρασκευθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έκτοτε ο Σιόβας έχει αγωνιστεί μόνο στο προ δύο εβδομάδων φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, που είχε βρει τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 2-1.

Ο διεθνής στόπερ, όλο αυτό το διάστημα δούλευε πυρετωδώς αποσκοπώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον σοβαρό του τραυματισμό και να προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του όποτε του ζητηθεί από τον Πάουλο Μπέντο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button