ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σύμπαν, η βλακεία, το οπαδιλίκι και η καραγκιοζιά δεν έχουν όρια!

Όταν ο Αϊνστάιν έλεγε κάποτε ότι το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία δεν έχουν όρια δεν ήξερε τι θα γινόταν παρακάτω. Αν και για το πρώτο είχε μία επιφύλαξη. Σήμερα βρέθηκε εκεί ο Λοτζέσκι να έρθει να εμπλουτίσει την θεωρία του Αϊνστάιν προσθέτοντας το οπαδιλίκι και την καραγκιοζιά.

Όσο ήταν στον Ολυμπιακό ήξερε να τα “πλασάρει” διαμαρτυρόμενος για όσα γίνονταν. Τώρα όμως σφυρίζει αδιάφορα. Τι να κάνουμε. Ήταν δεδομένη η επιθυμία του Παναθηναϊκού άλλωστε φέτος να φέρει πάση θυσία έναν παίκτη από τον Ολυμπιακό έτσι για να πουλήσει το οπαδιλίκι του. Κι όταν έφαγε τις μεγαλοπρεπέστατες πορτάρες από Πρίντεζη και Μάντζαρη κατέληξε στα στον Λοτζέσκι που ο Ολυμπιακός απλά ποτέ δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο.

Δε πειράζει καταλαβαίνουμε εμείς Ματ. Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει πως είναι να γλείφεις εκεί που έφτυνες! Μας έγραψες ότι μας νίκησες εσύ ή η καινούρια σου ομάδα με 3-0 στο Τουίτερ; Και είσαι και ευτυχισμένος για αυτό πικάροντας ανθρώπους που σε χειροκρότησαν. Που σε στήριξαν.

Μπράβο Ματ… Κατάφερες να σε αποθεώνουν αυτοί που σε κορόιδευαν, αυτοί που σε έκλεβαν τόσα χρόνια. Μεγάλη “τιμή” για έναν παίκτη!

Δείτε και τι πόσταρε για να καταλάβετε

Σχετικά Άρθρα

Back to top button