ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρώτο του MVP Σισοκό!

Το παρθενικό του γκολ με τα «ερυθρόλευκα» πανηγύρισε ο Γάλλος μπακ του Ολυμπιακού στην πρώτη του επίσημη παορυσία στο «Γ. Καραϊσκάκης«» ανοίγοντας το σκορ απέναντι στον Άρη, ενώ παράλληλα  αναδείχθηκε MVP  του αγώνα.

 

Με εξαιρετική εμφάνιση, αλλά και το «παρθενικό» του γκολ με τα «ερυθρόλευκα» συνδύασε ο Αλί Σισοκό την πρώτη επίσημη παρουσία του στον Ναό, ενώπιον των οπαδών των πρωταθλητών Ελλάδας στον επαναληπτικό Κυπέλλου κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της φάσης των «16» του θεσμού.

Ο Γάλλος φουλ μπακ, εκμεταλλεύθηκε στο 50’ την σέντρα του Γιώργου Μανθάτη και την σαστιμάρα, που προέκυψε στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων» και με αριστουργηματικό πλασέ πέτυχε το 1-0, ανοίγοντας λογαριασμό με την φανέλα του Θρύλου.

Μάλιστα, ο Γάλλος φουλ μπακ ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, αφού είχε να επιδείξει αρκετές θειτκές στιγμές στον αγώνα, με αποκορύφωμα φυσικά το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε σε μία καίρια χρονικά στιγμή, βάζοντας τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ και σε θέση οδηγού όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Μία κίνηση, η οποία ανέδειξε σε όλη την μεγαλοπρέπεια και τις εκτελεσιτκές ικανότητες του 29χρονου άσου, ο οποίος δημιούργης επολλά ρήγματα από την αριστερή πτέρυγα, αποδεικνύοντας ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές, ώστε να αποτελέσει μία πολύ σημαντική μονάδα στην διάρκεια της φετινής σεζόν.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button