ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πρώτο ευρω-ταξίδι του Φρανσουά!

1504105

Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχει ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος ταξιδεύει για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την μεγάλη του επανεμφάνιση στις …αποστολές του Ολυμπιακού σε αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης πραγματοποίησε ο Φρανσουά Μοντέστο το απόγευμα της Δευτέρας (1/8)!

Ο Κορσικανός παλαίμαχος άσος του Θρύλου, ο οποίος επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι στους «ερυθρόλευκους» σε νευραλγικό διοικητικό πόστο,  μετά από τρία χρόνια και αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Μπαστιά, μετέχει στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας.  Αποστολή, η οποία αναχώρησε με προορισμό το Ισραήλ, για τις ανάγκες του κρίσιμου επαναληπτικού κόντρα στην Χάποελ Μπεερ Σεβά.

Η παρουσία του Κορσικανού έγινε αντιληπτή από τους φωτογράφους, οι οποίοι έστρεψαν επάνω του τα φλας κατά την αναχώρηση των πρωταθλητών Ελλάδας για την …έρημο του Ισραήλ.

Μάλιστα, πολλοί στον Θρύλο ποντάρουν στην επιβλητική παορυσία του Μοντέστο, ο οποίος συνεισέφερε πολύτιμες υπηρεσίες ως παίκτης στον Θρύλο στο πέρασμα της πρώτης τριετίας  του Βαγγέλη Μαρινάκη στον διοικητικό θώκο της κορυφαίας ελληνικής ομάδας  (2010-2013) πανηγυρίζοντας ισάριθμες κατακτήσεις πρωταθλημάτων (2011, 2012, 2013) και δύο Κυπέλλων Ελλάδας (2012, 2013).

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button