ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πλήρες πρόγραμμα του Θρύλου

eurocupprogram

Έγινε γνωστή η σειρά των αγώνων που θα κληθεί να δώσει η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο Euro Cup. Πρώτο ματς στη Γλυφάδα στις 27 Οκτωβρίου με το νικητή του ζευγαριού Ινσταμπούλ Γιουνιβεριτέσι – YDUBGD.

Στις 27 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη στη Γλυφάδα με αντίπαλο τον νικητή του 3ου προκριματικού που θα προκύψει από το ζευγάρι Ιστανμπούλ Γιουνιβερσιτέσι (Τουρκία), -YDUBGD  (Τουρκία) θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου!

Οι «ερυθρόλευκες» θα δώσουν μπροστά στον κόσμο τους το πρώτο τους παιχνίδι στα Κύπελλα της Ευρώπης βάσει του προγράμματος που προέκυψε μετά την κλήρωση των ομίλων του Eurocup.

Στις 3 Νοεμβρίου ο Θρύλος θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για να αντιμετωπίσει την Αλουίνβεντ DVTK Μίσκολτς και μια εβδομάδα αργότερα στις 10 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί την επικεφαλής του 4ου ομίλου Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε από την Σλοβακία στο ματς με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της φάσης των ομίλων.

Στις 1/12 ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Τουρκία για την αναμέτρηση με τον νικητή του 3ου προκριματικού. Ακολούθως στις 8 Δεκεμβρίου ο Θρύλος θα υποδεχθεί την Αλούινβεντ DVTK Μίσκολτς για την 5η αγωνιστική και στις 15 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψει στην Σλοβακία για το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στην Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Ολυμπιακού στον  4ο όμιλο:

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

1η αγωνιστική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Ιστανμπούλ Γιουνιβερσιτέσι (Τουρκία), ή YDUBGD  (Τουρκία)

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου

2η αγωνιστική: Αλούινβεντ DVTK Μίσκολτς (Ουγγαρία) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου

3η αγωνιστική:  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε (Σλοβακία)

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

4η αγωνιστική: Ιστανμπούλ Γιουνιβερσιτέσι (Τουρκία), ή YDUBGD  (Τουρκία) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

5η αγωνιστική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Αλούινβεντ DVTK Μίσκολτς (Ουγγαρία)

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

6η αγωνιστική: Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε (Σλοβακία) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button