Uncategorized

Το πλήρες πλάνο της προετοιμασίας

06_f230042016

Η παρουσία του στα προκριματικά του Champions League αναγκάζει φέτος τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει την προετοιμασία του στις 20 Ιουνίου.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Πρόωρα θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του το φετινό καλοκαίρι για τη νέα σεζόν.

Η εμπλοκή του στα προκριματικά του Champions League υποχρεώνει τον Μάρκο Σίλβα και τους στενούς του συνεργάτες να ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν την …επίπονη δουλειά, ώστε ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί πανέτοιμος για τα καθοριστικά παιχνίδια, που πρόκειτια να δώσει μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να διεκδικήσει μία θέση στον …επίγειο παράδεισο της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως έχει προγραμματιστεί, η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου, ενώ στις 23 του μηνός έχει προγραμματιστεί η μετάβαση στην Αυστρία και συγκεκριμένα το Λάνγκεφελντ, όπου και θα γίνει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας.

Από κει και πέρα στον Ολυμπιακό εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Μάρκο Σίλβα απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει η ομάδα ξανά στην Ολλανδία.

Αυτήν τη στιγμή μοιάζει δύσκολο να πάει στο Έρμελο όπως πέρσι. Οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις σε Βόρεια Ιταλία, Ελβετία, αλλά και στην Γερμανία

Οπότε για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Θρύλου είναι όλα ανοιχτά, αλλά σύντομα αναμένεται να έχει τελειώσει το θέμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button