Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Το πιο σημαντικό το ότι κερδίσαμε!»

oly-sxediasmos-1

Στην αξία του θριάμβου επί του ΠΑΟΚ εστίασε ο «χρυσός» σκόρερ του Ολυμπιακού Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

 

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς κι απόλυτα διακιολογημένα λίγη ώρα μετά την λήξη του συγκλονιστικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που βρήκε τον Θρύλο να θριαμβεύει με 2-1!

Ο διεθνής Σέρβος μέσος, ο οποίοες με άπιαστη κεφαλιά στο 96’ αξιοποίησε με τον ιδναικότερο τρόπο την εξαιρετική σέντρα ακριβείας ετου Κώστα Φορτούνη χαρίζοντας την νίκη στους πρωταθλητές Ελλάδας, στις δηλώσεις του, εστίασε στην σπουδαιότητα των τριών βαθμών, που διατήρησαν μόνο του τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα:

«Ακούμπησα τη μπάλα πολύ λίγο, νομίζω ότι ήταν τόσο όσο για να την στείλω στα δίχτυα και έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Δεν είμαι ο ironman αλλά είναι δύσκολο να παίζεις Πέμπτη και Κυριακή. Είμαι καλά και έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική. Στα 10-15 λεπτά που έμειναν ήταν λίγο δύσκολο να ελέγξουμε το ρυθμό.

Ο ΠΑΟΚ στο τέλος έμεινε πίσω, περίμενε να αντεπιτεθεί, εμείς πιέζαμε και τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν νομίζω πως έπρεπε να αποβληθώ και πιστεύω πως ο διαιτητής αποφάσισε σωστά. Κόντρα στην ΑΕΚ ήταν διαφορετικά γιατί σκοράραμε γρήγορα, τώρα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ γρήγορους παίκτες και για εμάς δεν ήταν εύκολο.

Σκοράραμε ένα τυχερό γκολ αλλά μετά τους πιέσαμε. Προσπαθήσαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό είναι όμως πως στο τέλος κερδίσαμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button