ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το παίρνει «πάνω του» ο Ιντέγε!

1491738

Αποφασισμένος να οδηγήσει τον Θρύλο σε νίκη – πρόκριση έναντι της Χάποελ Μπεερ Σεβά παρουσιάζεται ο διεθνής Νιγηριανός φορ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του Μπράουν Ιοντέγε αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «κομμάτια» της τακτικής στο αγωνιστικό προφίλ, που θα επιδιώξει να παρουσιάσει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βίκτορ Σάντσεθ στον αυριανό κρίσιμο επαναληπτικό κόντρα στην Χάποελ Μπεερ Σεβά.

Ο 27χρονος Νιγηριανός φορ αντιμετωπίστηκε με πολλές «βοήθειες» στον πρώτο αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» από την άμυνα των Ισραηλινών, με άμεση συνέπεια να μην μπορέσει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο διεθνής επιθετικός του Θρύλου, τις τελευταίες ημέρες δείχνει να το έχει πάρει …προσωπικά και δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση!

Μάλιστα, ο Βίκτορ Σάντσεθ φροντίζει να του μιλάει συνεχώς και αν του ζητάει να κινείτια στον χώρο , σε μία προσπάθεια να …ανοίξειτην αντίπαλη πολυπρόσωπη άμυνα και παράλληα να κάνει ακόμη πιο απρόβλεπτη την επιθειτκή ανάπτυξη των πρωταθλητών Ελλάδας.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button