ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το «παίρνει πάνω» του ο αρχηγός!

Ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς ο Βασίλης Σπανούλης με σκοπό να φθάσει στα γνωστά του αγωνιστικά στάνταρ, ενόψει των επερχόμενων προημιτελικών της Ευρωλίγκα.

 

Η διαρκής αγωνιστική άνοδος του Βασίλη Σπανούλη αποτελεί ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολεί τους πάντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού!

Τη στιγμή, που μπαίνουμε στο καθοριστικότερο δίμηνο της σεζόν, όπου και ουσιαστικά θα κριθούν ο κόποι και οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας  αποσκοπεί να βρει τον γνωστό του ρυθμό, ώστε να οδηγήσει τον Αυτοκράτορα σενέες επιτυχίες, τόσο στην Α1, όσο και στην πιο απαιτητική Ευρωλίγκα όλων των εποχών!

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι ο αρχηγός του Θρύλου βρίσκεται σε περίοδο αναζήτησης του απαιτούμενου ρυθμού, που θα του επιτρέψει να αποκτήσει την απαιτούμενη σταθερότητα σε απόδοση, αλλά και συνέπεια στα αγωνιστικά «θέλω» του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο «Kill-Bill», ο οποίος από τα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου αγωνιζόταν μονίμως με πρόβλημα στους προσαγωγούς, επιχειρεί να ανεβάσει τους δικούς του αγωνιστικούς ρυθμούς, ώστε μέσα από την έντονη προσωπικότητα και την αδιαμφισβήτηστη αξία του να βγει μςεγάλη κερδισμένη η ομάδα

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού απέναντι στο Ρέθυμνο με τους 12 πόντους που πέτυχε, αλλά και τη συνολική του εικόνα, έδειξε ότι σιγά – σιγά «παίρνει επάνω» του και βρίσκει σταδιακά τον ρυθμό, όπου ο ίδιος επιθυμεί, αλλά και πολύ περισσότερο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι άμεσοι συνεργάτες του.

Ο Βασίλης Σπανούλης θέλει όσο τίποτε άλλο να οδηγήσει, να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του, αλλά κυρίως να νιώσει πανέτοιμος να ηγηθεί στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Αρχικά για την πρόκρισή τους στο Final-4  της αγαπημένης Πόλης τους κι εν συνέχεια την επιστροφή τους στην κορυφή της Ευρώπης!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button