ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πήρε πάνω του ο Μαρινάκης!

Την ακλόνητη στήριξή του στην  ομάδα απέδειξε ο Διοικητικός Ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έδωσε το παρών στο προπονητήριο του Ρέντη, όπου τόνωσε το ηθικό παικτών και τεχνικού τιμ ενόψει Παναθηναϊκού, αλλά και της κρίσιμης συνέχειας.

 

 

Σε μία χρονική περίοδο όπου ο Ολυμπιακός βάλλεται από κάθε κέντρο εξουσίας, η ομάδα παίρνει δύναμη μέσα από την ενότητά της!

Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας Βαγγέλης Μαρινάκης πρώτος απ’ όλους πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Με  αφορμή τα … απόνερα του σκηνικού ντροπής που στήθηκε την περασμένη Κυριακή  στην Τούμπα, αλλά πολύ περισσότερο, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έδωσε το σύνθημα

Έδωσε βροντερό παρών στις εγκσταστάσεις του Ρέντη και μίλησε τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στο τεχνικό επιτελείο σε μία προσπάθεια να τους «τονώσει» το ηθικό και να τους εκφράσει την ακλόνητη στήριξή του, ενόψει του επερχόμενου κυριακάτικου ντέρμπι με τους «πράσινους» όσο και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου κατέστησε σαφές ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα κόντρα στον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται, ενώ τους ζήτησε να πετύχουν μόνο νίκες από εδώ και στο εξής, ώστε να διεκδικήσουν με σοβαρές αξιώσεις τον όγδοο συνεχόμενο τίτλο!

Κόντρα σε όλους και σε όλα!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button