ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πήραν πάνω τους οι Πρόεδροι!

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε βροντερό παρών στη τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και μίλησαν στους παίκτες ζητώντας τους να βελτιώσουν άμεσα την εικόνα τους.

 

Το έντονο ενδιφέρον τους, αλλά και τη συμπαράστασή τους σ’ αυτό που λατρεύουν παθολογικά, πιστοποίησαν σε όλη την μεγαλοπρέπεια οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος το βράδυ της Κυριακής.

Οι δύο ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως συνηθίζουν παραμονές καθοριστικών αναμετρήσεων, επισκέφτηκαν το ΣΕΦ και μίλησαν ενώπιον της ομάδας επί 45 λεπτά στα αποδυτήρια, προσπαθώντας να φέρουν τους πάντες προ των ευθυνών τους

Κατέστησαν σαφές στους παίκτες ότι η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική και οφείλουν να την αλλάξουν άδρην και να ανατρέψουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Παράλληλα, δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την ακλόνητη στήριξή τους στην ομάδα, ωστόσο περιμένουν να δουν στην πράξη τους παίκτες να μοχθούν και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η ομάδα να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button