ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι

Στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Μπέτις, Κίκε Σετιέν. Ο Ισπανός τεχνικός, λοιπόν, αναφέρθηκε στο ματς της 20ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στην καυτή ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη και αποθέωσε τον Γιάγια Τουρέ, μιλώντας παράλληλα, για ευφιή κίνηση του Θρύλου να τον αποκτήσει. Παράλληλα, ο 59χρονος κόουτς αναφέρθηκε στους Ματίας Ναουέλ και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, τους οποίους γνωρίζει καλά.

Για τον όμιλο της Μπέτις στο Europa League, με Μίλαν, Ολυμπιακό και Ντουντελάνζ: «Για την Μπέτις θα είναι δύσκολα κόντρα σε ομάδες όπως η Μίλαν και ο Ολυμπιακός που τις έχουμε συνηθίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας είναι ότι θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε το δίδυμο και να είμαστε η μία ομάδα που θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Αυτή τη στιγμή η Μίλαν και ο Ολυμπιακός φαντάζουν ως πιο δυνατές ομάδες και η Ντουντελάνζ ως πιο αδύναμη».

Για την πρεμιέρα των ομίλων με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Το ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζω καλά την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο γήπεδο του Ολυμπιακού και αυτό θα το πω στους παίκτες μου. Πρέπει να ξεπεράσουν τη ζεστή ατμόσφαιρα που θα φτιάξει ο κόσμος. Κάποιοι παίκτες γνωρίζουν από τέτοιες έδρες, άλλοι όχι. Για να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε τον Ολυμπιακό πρέπει οι παίκτες που θα παίξουν για πρώτη φορά σε τόσο ζεστή ατμόσφαιρα να το ξεπεράσουν».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να μιλήσω για παίκτες ξεχωριστά, διότι πιστεύω ότι η δύναμη κάθε ομάδας είναι το σύνολο. Δεν θα κρύψω ότι υπάρχουν τέσσερις παίκτες που τεχνικά είναι λίγο πιο πάνω από τους υπόλοιπους και τους φοβόμαστε. Πάντως, η ομάδα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Πριν από τον Ολυμπιακό παίζουμε με τη Βαλένθια στις 15 Σεπτέμβρη και πάνω σε αυτό το ματς έχω χτίσει την ιδέα μου για το πως θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Η Βαλένθια είναι μία ομάδα που μοιάζει στον Ολυμπιακό και έχει μία έδρα εξίσου ζεστή με αυτή του Ολυμπιακού. Πρώτα με απασχολεί αυτό το ματς».

Για τον εξτρέμ των Πειραιωτών, Ματίας Ναουέλ: «Έχω δουλέψει μαζί του για μία σεζόν και τον ξέρω καλά. Τον βελτίωσα σε κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά. Είναι ένας παίκτης αρκετά πλήρης για την ηλικία του. Του λείπουν στοιχεία του παιχνιδιού του, που θα τα αποκτήσει ωριμάζοντας. Είναι ένας καλός τεχνικά παίκτης και θα είναι επικίνδυνος για μας. Στον Ολυμπιακό πιστεύω ότι θα τα πάει καλά, διότι η ομάδα θα τον αναγκάσει να ανέβει επίπεδο σε σχέση με τους στόχους που είχε στη Βιγιαρεάλ, αφού ο Ολυμπιακός διεκδικεί τίτλους. Πάντως ελπίζω να μην τα πάει καλά μαζί μας».

Για τον επιθετικό των «ερυθρόλευκων», Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: «Είναι ένας ακόμα παίκτης που γνωρίζω. Είναι συμπατριώτης μου και από όσο έχω δει τα πάει πάρα πολύ καλά στις πρώτες του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό. Οπότε φοβάμαι και τον Γκερέρο το ίδιο με τον Ναουέλ».

Για τον μέσο του Ολυμπιακού Γιαγιά Τουρέ: «Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Ωστόσο, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η ηλικία δεν είναι το εχέγγυο για την επιτυχία. Εγώ σταμάτησα μεγάλος και ήμουν καλύτερος όταν έτρεχα λιγότερο. Σίγουρα ο Τουρέ δε θα έχει τα τρεξίματα που είχε όταν ήταν 19, αλλά έχει πολύ περισσότερο εμπειρία και ευφυΐα. Για να παίζεις στη Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να είσαι ευφυής. Σίγουρα ήταν μία ευφυής κίνηση από τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται αλλά η εμπειρία του και η εξυπνάδα του θα δώσουν στον Ολυμπιακό τα στοιχεία που χρειάζεται».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button