ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Το μυαλό στο τουρνουά της Ιταλίας

Στο επερχόμενο σημαντικό τουρνουά που θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου στην γειτονική χώρα στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού στο διεθνές τουρνουά «2nd International Olympiacos Tournament» που διεξήχθη το τριήμερο που πέρασε στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας.

Η Ελένη Καπογιάννη και το σύσσωμο τεχνικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να διαγνώσουν τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτριών τη δεδομένη χρονική περίοδο, όπως επίσης και να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν και τις τρεις ημέρες ότι η προετοιμασία βρίσκεται σε καλό δρόμο ενώ και οι νεοπαοκτηθείσες αθλήτριες παρουσίασαν σημάδια προσαρμογής. Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη έμεινε ικανοποιημένη από την συνολική εικόνα τις ημέρες των αγώνων. Από κει και πέρα στα πλαίσια της καλής φιλοξενίας ο σύλλογός μας ξενάγησε την Σπαρτάκ στην Ακρόπολη και παρέθεσε γεύμα στην Γκιόρ στην περιοχή της Βάρκιζας πριν την αναχώρηση των αποστολών των δυο ομάδων.

Τέλος αφού ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της πρώτης θέσης η παρουσία του Θρύλου στο Τουρνουά που διεξήχθη στη μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη, η προσοχή στρέφεται στο επόμενο Διεθνές Τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Εκεί ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε δυο δυνατά φιλικά την Ραγκούσα την Παρασκευή (22/9, 20:00) και την Νάπολι το Σάββατο (23/9, 20:00). Στο διάστημα παραμονής της ομάδας στη Σικελία θα προχωρήσει η φάση της προετοιμασίας και το βάρος θα πέσει στο «μοντάρισμα» ενόψει της νέας σεζόν.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button