ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το …μαγκάκι και οι νεοφερμένοι

Ακούμε -γράφουμε και λέμε πράγματα για το ταλέντο του Ρέτσου, αλλά μάλλον στην εξίσωση “αμυντικός” θα πρέπει να βάλουμε και το νεαρό Νικολάου. 

Καταρχήν αυτοί οι δύο αποτελούν το δίδυμο της Εθνικής ομάδας των νέων, αυτόματα σημαίνει πως ο Ολυμπιακός αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αν όλα πάνε καλά και οι ίδιοι οι παίκτες κρατήσουν χαμηλά το κεφάλι και συνεχίσουν να δουλεύουν, έχουμε ήδη βρεί το επόμενο αμυντικό δίδυμο της Εθνικής.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο Νικολάου, πέρα  από τις καλές τοποθετήσεις του και το συγκεντρωμένο του μυαλό, ήταν ο..τσαμπουκάς που έβγαζε. Δεν “μάσαγε” πουθενά χωνόταν στις φάσεις και δεν κώλωνε . Τον βοηθάει -βέβαια- και η σωματοδομή του. Τελικά και σε αυτό  το κομμάτι ο Μπέντο είχε δίκιο.

Στα των νέων μεταγραφών. Ηταν ότι ακριβώς περίμενα. Ο Ανσαριφάρντ, ήταν μέσα στις φάσεις ,πάλεψε,κέρδισε και έχασε μάχες και σκόραρε..

Το ίδιο και ο Σισοκό ,που χωρίς να σκοράρει, αλλά όντας ουσιαστικός  πραγματικά έκανε ένα πολύ καλό ντεμπούτο. Σε κάποια τρεξίματα του,ειδικά στο πρώτο μέρος, θυμήθηκαν τον παίκτη που με τη Λιον έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button