ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το μήνυμα της Φιλιώς Μανωλιουδάκη! (Video)

Η αρχηγός του Ολυμπιακού έσπευσε να δώσει το δικό της μήνυμα μετά την κατάκτηση του παρθενικού Κυπέλλου Ελλάδας από την ομάδα πόλο γυναικών.

 

Μετά την ιστορική κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ελλάδας για την υδατοσφαίριση γυναικών, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, αρχηγός της ομάδας στέλνει το μήνυμα της μέσω του osfp.gr

«Η ιστορία σήμερα γράφτηκε με χρυσά γράμματα για τον Ολυμπιακό μας. Καταφέραμε και κατακτήσαμε το πρώτο κύπελλο στην υδατοσφαίριση των γυναικών. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες και ευτυχισμένες για αυτό.

Είναι αξιοσημείωτο ότι όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού κάθε εβδομάδα σηκώνουν μια με δυο κούπες χωρίς να ξεχάσω να αναφερθώ ότι την εβδομάδα που ακολουθεί το βόλεϊ των Ανδρών και των Γυναικών παίζουν δυο ευρωπαϊκούς τελικούς, εμείς στη συνέχεια παίζουμε στο Len Trophy και φυσικά οι άντρες του πόλο που έχουν προκριθεί στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς όμως τη στήριξη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και του κ. Μιχάλη Κουντούρη όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να έχουν συμβεί. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν και εύχομαι να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας και να μεγαλώνει η οικογένεια του Ολυμπιακού μας.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button