ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

“Το κολυμβητήριο θα είναι γεμάτο”

vlachos

O τεχνικός των μεγάλων επιτυχιών της ομάδας του πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος μίλησε στην ραδιοφονική εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού “Μεγάλη μου αγάπη” για τον αυριανό αγώνα, στον οποίο είναι βέβαιος πως και ο κόσμος και η ομάδα του θα κάνουν το καθήκον τους.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων:

Θοδωρής Βλάχος: «Είμαστε σίγουροι πως το κολυμβητήριο θα’ ναι γεμάτο. Ο κόσμος θα’ ρθει να ενισχύσει την ομάδα που έφτασε πέρσι μία ανάσα από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας, οι οποίοι μας δίνουν μεγάλη ώθηση».

«Η Μπρέσια είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα με τέσσερις καλούς ξένους και διεθνείς Ιταλούς παίκτες. Είναι ένα σύνολο που τα τελευταία χρόνια δεν έχει προβεί σε πολλές αλλαγές,  με μικρές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του.
Αυτό που πρέπει να προσέξουμε εμείς περισσότερο είναι πως πρόκειται για παιχνίδι – πρεμιέρα. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Όμως πάντα οι πρεμιέρες εγκυμονούν κινδύνους. Το γεγονός πως παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε δεν πρέπει να μας γεμίσει άγχος. Θέλω να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να αποφύγουμε τα λάθη, να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε ενθουσιασμό».

Σε ότι αφορά την κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο

«Η κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο ήταν το ελάχιστο δυνατό που μπορούσαμε να κάνουμε ενόψει των υποχρεώσεών μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το είχαμε προγραμματίσει νωρίς. Ηθελε και η Προ Ρέκο να κάνει μαζί μας προετοιμασία, όπως αντιστοίχως είχε γίνει πέρσι στην Ιταλία. Παίξαμε τέσσερα φιλικά παιχνίδια που είχαν υψηλό βαθμό δυσκολίας, τα οποία μας ανάγκασαν να παίξουμε διαφορετικά και να τα προσεγγίσουμε διαφορετικά σε σχέση με τους αγώνες για την Α1. Κάτι παρόμοιο θα πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Να επισημάνω πως μετά την αναμέτρηση με την Μπρέσια θα φιλοξενήσουμε στον Πειραιά για κοινές προπονήσεις την Εθνική Κανάδα».

Πηγή: osfp.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button