ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Το κεφάλι χαμηλά και συνεχίζουμε»

Το στίγμα της για την κρίσιμη συνέχεια των τελικών κόντρα στην Βουλιαγμένη έδωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στην φάση των τελικών πλέι – οφ απέναντι στην Βουλιαγμένη.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, που ήταν από τις κορυφαίες σε απόδοση «ερυθρόλευκες», έσπευσε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ζητώντας αυξημένη συγκέντρωση:

«Κάναμε το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Σίγουρα από την περσινή εξέλιξη του πρωταθλήματος που πήραμε τον τίτλο αλλά δεν είχαμε κάνει καλή αρχή και ήταν διαφορετικές τελείως οι συνθήκες πήραμε ένα μάθημα. Φέτος μπήκαμε πολύ πιο συγκεντρωμένα και αποφασιστικά σήμερα. Ξέραμε ακριβώς τι ζητάγαμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και στο τέλος με τη διαφορά που είχαμε σκορ καταφέραμε να δώσουμε ανάσες σε παίκτριες γιατί σε μια σειρά τελικών σίγουρα χρειάζεται να είμαστε φρέσκιες και ξεκούραστες. Το κεφάλι χαμηλά και συνεχίζουμε. Η Βουλιαγμένη είναι μια δυνατή ομάδα και ο επόμενος αγώνας στο Λαιμό είναι πολύ σημαντικός. Δεν θα παίζουμε στην έδρα μας αλλά θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας όπως πάντα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Συνεχίζουμε δυνατά και συγκεντρωμένα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button