ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το εχέγγυο της επιτυχίας

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού γιορτάζει! Από χθες πανηγυρίζει την επική του πρόκριση στους 4 του Τσάλεντζ Καπ αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για να κάνει τις παίκτριες, τον Κοβάτσεβιτς και την διοίκηση χαρούμενους!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, εκτός από τα σπουδαία επιτεύγματα που έχει να επιδείξει εδώ και 6 χρόνια, επέτυχε ακόμα κάτι, εξίσου σημαντικό και όμορφο, εχέγγυο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλα τα τμήματα.

Ποιο είναι αυτό;

Μα φυσικά να γεννήσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και πάθος στον κόσμο του Ολυμπιακού και να σταθεί στο πλευρό, όχι μόνο της ομάδας βόλεϊ γυναικών, αλλά στο πλευρό παικτών και προπονητών από όλα τα αγωνίσματα.

Ομάδα που δεν έχει δίπλα της τον κόσμο, λένε, είναι καταδικασμένη. Και ισχύει. Όμως στον αντίποδα, ομάδα που έχει δίπλα της τον κόσμο κι όχι απλά τον έχει αλλά δίνει βροντερό “παρών” τότε μπορούν να επιτευχθούν πολύ περισσότερα.

Βλέπετε, καλά είναι τα χρήματα, οι επενδύσεις και οι μεγάλες πορείες, αλλά, όπως έχουν αναγνωρίσει στο σύνολό τους όλοι οι Πρόεδροι που κατά καιρούς διοίκησαν όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, χωρίς τον κόσμο τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί με τόσο σωστό τρόπο.

Ο κόσμος χθες ήταν εκεί. Και θα είναι εκεί και αύριο και για πάντα. Γιατί όταν γράφεται η ιστορία και βρισκόμαστε στις εξέδρες, κερδίζουμε αυτόματα και εμείς μία θέση σε αυτή. Με άλλα λόγια, ο παίκτης παραπάνω του Ολυμπιακού βάζει το δικό του λιθαράκι στις μεγάλες επιτυχίες. Κι αυτό γιατί με τις κινήσεις που γίνονται, υπάρχουν τρανές αποδείξεις πως αυτή την ομάδα αξίζει να την αγαπάς με όλη σου την ψυχή, με όλη σου την καρδιά και να την στηρίζεις για να φτάνει κάθε φορά παραπάνω.

Μία γροθιά με λίγα λόγια για να φτάνουμε ψηλότερα.

Αυτός είναι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, αυτός είναι ο κόσμος του, αυτός είναι ο ένας και αδιαίρετος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button