ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το “ευχαριστώ” του Σφαιρόπουλου και η Πειθαρχία

To.. καθ’ αυτό παιχνίδι αλλά και η ένταση μεταξύ Μπίρτς-Σφαιρόπουλου, ήταν τα γεγονότα που κυριάρχησαν στη συνέντευξη τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού.

Με τον τεχνικό των Πειραιωτών να αναφέρει  για το θέμα με τον Καναδό πως…«Αυτά συμβαίνουν. Είχαμε ένα επεισόδιο που δεν χρειάζεται να του δώσουμε μεγαλύτερη σημασία από ό,τι του έδωσα ήδη εγώ. Αντέδρασε ο Μπιρτς. Η πειθαρχία είναι πάνω από όλους. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να κερδίζω ένα ματς, αν δεν υπάρχει πειθαρχία. Όλοι πρέπει να καταλάβουν πως είναι σε μια μεγάλη ομάδα με αρχές και κανόνες που πρέπει να τους σέβονται».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο παιχνίδι δηλώνοντας χαρακτηριστικά: Δυστυχώς χάσαμε ένα ντέρμπι, αλλά ανησυχούμε για την κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι. Ήταν μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, σώμα με σώμα, στο τέλος η Ρεάλ πήρε μια μικρή διαφορά που ήταν αρκετή για να πάρει τη νίκη. Εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ της Ρεάλ που σκοράρει 90 πόντους ανά αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει κάποια εύκολα καλάθια, ειδικά στον αιφνιδιασμό. Εμείς χάσαμε πολλά λέι απ και είχαμε επτά αποτυχημένους αιφνιδιασμούς. Συνεχίζουμε, έχουμε τις επόμενες δύο αγωνιστικές που θέλουμε να παλέψουμε όσο μπορούμε για να δούμε πού θα τερματίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που ήρθαν να μας υποστηρίξουν και ελπίζω από εδώ ως το τέλος να έχουμε sold out όπως σήμερα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button