ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ευχαριστώ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού

fan-card

Το ευχαριστώ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τους φιλάθλους, την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για την συνεργασία τους στο θέμα με την κάρτα μέλους.

Οι κινήσεις αυτές αποδεικνύουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Τα χρήματα αυτά που καταλήγουν στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό δίνουν ζωή σε πολλά τμήματα που κατακτούν πρωταθλήματα, κύπελλα και που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη, αλλά και σε ακαδημίες που βγάζουν μελλοντικούς πρωταθλητές (η κάρτα μέλους και η κάρτα φιλάθλου είναι πολύ σημαντικές).

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., ευχαριστεί τους 22.000 φιλάθλους μας, οι οποίοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός για την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Η ευγενική κίνηση συνεργασίας της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, είναι το οξυγόνο για να μπορούμε να πρωταγωνιστούμε σε όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φέτος ειδικά, που οι Ευρωπαϊκές μας προσδοκίες είναι ιδιαίτερα υψηλές, αποφασίσαμε σε ανταπόδοση της πολύτιμης προσφοράς σας, να έχετε την δυνατότητα δωρεάν εισόδου στα γήπεδα μας*, με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Η αρχή είναι την Πέμπτη 27/10/2016 στις 18:00, στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, για το Euro Cup, απέναντι στην Τουρκική Γιακίν Ντογκού Γιουνιβερσιτέσι.

*Ισχύει για τα παιχνίδια των εγχώριων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων του βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών και μπάσκετ γυναικών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button