ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το δώρο της Εβίνας στην Ιστορία του Ολυμπιακού

Ένας σύλλογος θεωρείται μεγάλος όταν έχει ένα Μουσείο το οποίο να φαντάζει… πολύ μικρό για αυτόν! Και του Μουσείο του Ολυμπιακού, αν η ομάδα συνεχίσει έτσι στα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα σε όλα τα αθλήματα, τότε δεν θα αργήσει να αποδειχθεί πάρα πολύ μικρό σαν χώρος για την Ιστορία της ομάδας! Κούπες ποδοσφαίρου, κούπες μπάσκετ, κούπες βόλεϊ, πόλο και άλλων αγωνισμάτων του Ερασιτέχνη, αποτελούν τρανή απόδειξη μέσα σε αυτόν τον ιερό χώρο πως ο Ολυμπιακός είναι ΈΝΑΣ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ!

Μέσα σε αυτό το Μουσείο στεγάζεται ένα μεγάλο μέρος της Ιστορίας του Ολυμπιακού, αλλά από σήμερα την δική του ξεχωριστή θέση και το τμήμα γυναικείας καλαθοσφαίρισης του Θρύλου, το οποίο καλά καλά δεν έχει κλείσει δύο σεζόν ζωής και απαριθμεί ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο, με τον δεύτερο τίτλο του πρωταθλητή να μην… αργεί!

Ως αναπόσπαστο κομμάτι του Ολυμπιακού, το τμήμα μπάσκετ πέρασε κι αυτό στο Πάνθεον του Ερυθρόλευκου Μουσείου με ένα ανεκτίμητο δώρο της Εβίνας Μάλτση! Η άσσος του Θρύλου πρόσφερε την φανέλα της με το νούμερο 9 στο Μουσείο, ελάχιστο δώρο στην Τεράστια Ιστορία του Ολυμπιακού.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η αθλήτρια του Θρύλου πόζαρε μπροστά από την φανέλα που χάρισε για να την βλέπουν οι παλαιότερες και οι νεώτερες γενιές των ερυθρολεύκων φιλάθλων και να αντιλαμβάνονται πως το μεγαλείο αυτής της ομάδας είναι συλλογικό και, ασφαλώς, οικογενειακό. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια στην οποία κανείς δεν περισσεύει. Και η φανέλα της Εβίνας θα θυμίζει πως ο δαφνοστεφανωμένος Έφηβος βρίσκεται εδώ, σε κάθε τμήμα, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά και έχει μία φιλοσοφία κοινή που δεν αλλάζει ποτέ. Να κατακτά τίτλους, να διακρίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη και να μας κάνει όλους υπερήφανους.

Ένα μικρό δώρο αλλά με μία πολύ μεγάλη ιστορία, ανήκει πλέον στην Ιστορία του Ολυμπιακού και στον κόσμο του.

Εβίνα σε ευχαριστούμε για την τιμή!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button