Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το διάλειμμα θα τελειώσει!


Η διάθεση για ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, από τον Διοικητικό Ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη θα επαναφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό στην φυσική του θέση. Αρκεί να ξεριζώσει συμπεριφορές και νοοτροπίες του πρόσφατου παρελθόντος.

 

Στην πιο κρίσιμη καμπή της νεότερης ιστορίας του βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός.

Το τέλος μίας «τραυματικής» από κάθε άποψης σεζόν βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να ολοκληρώνουν με τον χειρότερο τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις τους γνωρίζοντας βαρια΄ήττα στις «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0

Ήττα κι εμφάνιση, η οποία ήταν «ασορτί» με την εικόνα αποσύνθεσης, που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο «κομμάτι» του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα του δευτέρου γύρου, όπου έσπασε κάθε αρνητικό ρεκόρ.

Όπως κάθε μεγάλη ομάδα που σέβεται πάνω απ’ όλα την υστεροφημία της, ο Ολυμπιακός οφείλει να συνέλθει άμεσα, να αντικρύσει την αλήθεια κατάματα και το κυριότερο να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα, αποφγεύγοντας οδυνηρά λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Λάθη παραλήψεις, προχειρότητες που αφενός μεν «γκρέμισαν» τους Πειραιώτες από την κορυφή και αφετέρου έδωσαν το δικαίωμα σε κάθε … πικραμένο να χαρεί.

Προσωπικά, θεωρώ ότι η αντίδραση – οργή του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος της αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων» καλύπτει κάθε οπαδό της ομάδας. Μα πάνω απ’ όλα συνιστά το … ξεκίνημα της αντεπίθεσης, που θα επαναφέρει τον Αυτοκράτορα στην φυσική του θέση!

Η έντονη κινητικότητα, που επικρατεί όσον αφορά την στελέχωση και την ποιοτική ενδυνάμωση του ρόστερ, η εγρήγορση σ’ όλα τα μέτωπα και κυρίως η διάθεση, το κλαμπ γενικότερα να λειουργήσει κάτω από υγιείς και στέρεες βάσεις σε όλα τα επίπεδα προδιαθέτουν ευχάριστα αναφορικά με την «επόμενη ημέρα»

Το πλέον ενθαρρυντικό, όμως είναι ότι ο ίδιος ο Διοικητικός Ηγέτης της πειραϊκής ΠΑΕ έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη, που έχουν γίνει και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε η ομάδα να οχυρωθεί σε όλα τα επίπεδα. Χτίζοντας με υπομονή, όρεξη και το κυριότερη με υπευθυνότητα το «οικοδόμημα», που θα δημιουργήσει την Αυτοκρατορία των επόμενων ετών.

Ήδη οι πρώτες κινήσεις, που αφορούν την χάραξη του σχεδιασμού της νέας σεζόν γίνονται με πολύ προσεκτικά βήματα. Ο νέος τεχνικός Πέδρο Μαρτίνς «επεξεργάζεται» το υλικό, το οποίο θα κληθεί να διαχειριστεί την επόμενη χρονιά και το μείγμα προβλέπεται να είναι «εκρηκτικό» από κάθε άποψη!
Ένα είναι το σίγουρο: Οτι ο Ολυμπιακός της περιόδου 2018-19 θα είναι πολύ καλύτερος και το κυριότερο διαφορετικός. Σε όλα. Αρκεί φυσικά να ξεριζωθούν μια και καλή «άρρωστες» νοοτροπίες και συμπεριφορές του πρόσφατου παρελθόντος.

Σε αυτή την περίπτωση, το διάλειμμα θα τελειώσει και ο Αυτοκρατορα θα επιστρέψει άμα στον θρόνο του για πολλά συνεχόμενα χρόνια . Όπως συμβαίνει 22 χρόνια τώρα!

Υ.Γ.1: Ο Ολυμπιακός «μετράει» 44 πρωταθλήματα και 38 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

Υ.Γ.2: Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και δεν αναφέρομαι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο. Να’ στε σίγουροι γι’ αυτό…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button