ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τους στοίχισε η κόπωση

Με εντός έδρας ήττα από την Βουλιαγμένη (9-10) ξεκίνησε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού την μάχη των τελικών πλέι – οφ για τον φετινό τίτλο.

 

 

Στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά στο χειρότερο χρονικά σημείο υποχρεώθηκε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης από το Final-4 αλλά και του ταξιδιού της επιστροφής από τη Ρωσία παρουσιάστηκαν κατώτερες των περιστάσεων, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την Βουλιαγμένη με 9-10 στον πρώτο τελικό των πλέι – οφ της Α1.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκες» καλούνται πλέον στον δεύτερο τελικό της Παρασκευής να σπάσουν στον Λαιμό το πλεονέκτημα έδρας, που τους αφαίρεσε η Βουλιαγμένη, ώστε να διατηρήσουν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

 

Πολύ άσχημο ξεκίνημα

Με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης από το πρόσφατο Final-4  του Κίρισι στις προσπάθειές τους ξεκίνησαν  τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη τον πρώτο τελικό των πλέι – οφ κόντρα στην Βουλιαγμένη.

Η έλλειψη ενέργειας και καθαρού μυαλού σε άμυνα κι επίθεση, έδωσαν τη δυνατότητα στις φιλοξενούμενες να αιφνιδιάσουν τις «ερυθρόλευκες» και στο 11’να βρεθούν να προηγούνται με 1-5.

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τίποτε δεν λειτούργησε σωστά για τις «ερυθρόλευκες», οι οποίες είχαν μείνει πνευματικά στην ..  άδικη απώλεια της Ευρωλίγκα από την Κίνεφ.

 

Αντίδραση και ντέρμπι μέχρι τέλους

Οι φωνές αλλά και οι παραινέσεις του Χάρη Παυλίδη «ξύπνησαν» τις παίκτριες του κι από εκείνο το σημείο ανέβασαν αισθητά  την απόδοσή τους

Οι πρωταθλήτριες έγιναν πολύ πιο πιεστικές στις άμυνα και με συνεχόμενα γκολ των Έμολο, Μαργαρίτας Πλευρίτου κι Ασημάκη, ο Ολυμπιακός μείωσε σε 4-5 30 δεύτερα πριν την λήξη του δευτέρου οκταλέπτου.

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου με απίστευτο γκολ στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου, ισοφάρισε σε 5-5 για τον Θρύλο, δίνοντας το σύνθημα για την τελική αντεπίθεση

Οι φιλοξενούμενες με τυχερό γκολ προσπέρασαν και πάλι στο σκορ (5-6), αλλά η Αλεξάνδρα Ασημάκη με όμορφο γκολ ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό σε 6-6.

Η Τσουκαλά από την περιφέρεια έδωσε προβάδισμα στη Βουλιαγμένη με 6-7 4’30’’ πριν την λήξη του τρίτου οκταλέπτου

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, όμως «απάντησε» με εξαιρετικό γκολ 1’46’’ πριν την λήξη του τρίτου οκταλέπτου γράφοντας το 7-7, με τη Βουλιαγμένη να παίρνει ξανά προβάδισμα στο σκορ (7-8) χάρη σε εύστοχο πέναλτι της Τσουκαλά

Η Ρομπέρτα Μπιανκόνι με σουτ από την περιφέρεια ισοφάρισε σε 8-8 για τον Θρύλο 7 λεπτά πριν το τέλος

Οι φιλοξενούμενες όμως με δύο .. αναπάντητα τέρματα προηγήθηκαν 8-10 4’ 33’ πριν την λήξη της αναμέτρησης

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη μείωσε στον παίκτη παραπάνω για τον Ολυμπιακό 9-10 4 λεπτά πριν το φινάλε, αλλά τελικά δεν άλλαξε τίποτε μέχρι το τέλος

 

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 3-1, 3-3, 2-2

Σχετικά Άρθρα

Back to top button