Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τους έχει πάρει το «σκαλπ» ο «Σφαιρό»! (Videos)

Την έβδομη νίκη σε σύνολο οκτώ τελικών πλέι – οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό πανηγύρισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής. 

Τις εκπληκτικές του επιδόσεις και τα τρομερά του ρεκόρ με .. θύμα τον Παναθηναϊκό συνεχίζει απτόητος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Η δύσκολη νίκη με 63-58, με τη οποία ο Ολυμπιακός μπήκε με το «δεξί» στο γαϊτανάκι των τελικών πλέι – οφ με φόντο τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο, ήρθε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις εντυπωσιακές επιδόσεις του 50χρονoυ προπονητή κόντρα στους «πράσινους»

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σε σύνολο 18 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ. Κανονική σεζόν Α1, Τελικοί, Κύπελλο Ελλάδας και Ευρωλίγκα) ο τεχνικός του Ολυμπιακού «μετράει» αισίως 13 νίκες, έναντι μόλις πέντε των «πρασίνων».

Τα ποσοστά επιτυχίας όπως του 50χρονου προπονητή των Πειραιωτών απέναντι στους «πράσινους» εκτοξεύονται σε φάσεις τελικών πλέι – οφ.

Κι αυτό ανταποκρίνεται με τον πλέον πειστικό τρόπο από το συνολικό ρεκόρ 7-1, που μετράει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε τελικούς πλέι – οφ απέναντι στον αιώνιο κι εκλεκτό πελάτη!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι την περίοδο 2014-15 στην πορεία του προς την επιστροφή του στον θρόνο του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο τιμόνι του, έκανε μία μεγαλοπρεπέστατη … σκούπα στους τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό (76-70, 69-76 και 93-74 τα σκορ των τελικών), ενώ η περυσινή σεζόν βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα με 3-1 νίκες στην πιο συγκλονιστική σειρά όλων των εποχών!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ηττήθηκε στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ με 81-83, όμως με ηγέτη και άνθρωπο της … τελευταίας στιγμής το αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη, «απάντησε» με τρεις διαδοχικές νίκες (66-68, 77-72 και 81-82) πανηγυρίζοντας πανάξια τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του με 3-1 νίκες

Για να φτάσουμε στην χθεσινή νέα σπουδαία επιτυχία του Θρύλου, που ήρθε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το ποσοστό επιτυχίας του 50χρονου τεχνικού των «ερυθρόλευκων»

Ας θυμηθούμε στα παρακάτω videos και τις επτά νίκες που έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός σε φάση τελικών πλέι – οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στην άκρη του πάγκου του.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button