ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τους “έκραξε” με το γάντι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Για γέλια ή για κλάματα είναι και αυτή η περίπτωση ξεπεσμού των “εξυγιαντών”; Αυτό θα το αφήσουμε στην κοινή γνώμη καθώς έχουμε ξεπεράσει το επίπεδο της κριτικής και τα αφήνουμε όλα στον κόσμο.

Για τον κόσμο λοιπόν, θα αφήσουμε και την συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ένας από τους κατά γενική ομολογία κορυφαίους ποδοσφαιριστές που τίμησαν το εθνόσημο της Βραζιλίας και έκανε την… τιμή να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Εκτός αυτού, του έκανε και δεύτερη φορά την τιμή να έρθει μπας και τον βοηθούσε να βγει από τον λήθαργο της απραξίας, αλλά φαίνεται ότι αυτή η πρόκληση δεν ήταν απλά μεγάλη για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά ακατόρθωτη!

Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στο insidefutbol.com δεν είπε τα… καλύτερα για την οργάνωση που βρήκε στον Παναθηναϊκό, ενώ η κριτική του όσο κι αν έγινε με το… γάντι, ήταν ιδιαίτερα καυστική και “φωτογράφιζε” πρόσωπα και καταστάσεις:

– Ζιλμπέρτο, τι πήγε λάθος στον Παναθηναϊκό;

“Δεν ξέρω ακριβώς τι πήγε λάθος, αλλά εγώ πήρα την απόφαση μου. Αυτή είναι η ζωή. Μερικές φορές αρχίζεις με σχέδια και έχεις προσδοκίες, αλλά δεν δουλεύει όπως θα ήθελες να δουλέψει”.

– Μετανιώνεις την απόφαση σου να δουλέψεις για τον Παναθηναϊκό;

“Δεν δούλευα απλά για 3 ή 4 ώρες, δούλεψα πάρα πολύ σκληρά. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν σύμφωνα με τις προσδοκίες μας. Πολλοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν με την κατάληξη, αλλά είναι η πραγματικότητα. Αυτή είναι η ζωή. Πρέπει να προχωρήσουμε. 

– Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός σου προσέφερε το ρόλο του παγκόσμιου πρεσβευτή του συλλόγου;

“Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ό,τι διάβασα στις εφημερίδες. Δεν μιλήσαμε για αυτό. Δεν είχα καμία πρόταση να εκπροσωπήσω τον Παναθηναϊκό ως παγκόσμιος πρεσβευτής”.

Από τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου προκύπτει όχι απλά μια πίκρα και μια στενοχώρια από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τους πράσινους αλλά και μία απαισιοδοξία σχετικά με το μέλλον της ομάδας με την οποία συνέδεσε το όνομά του τα τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αυτό… Τα υπόλοιπα, στην κρίση του κόσμου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button