ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τοροσίδης: «Τελικός με τον Παναθηναϊκό!»

Στην κρισιμότητα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης

«Τρελαμένοι» για νίκη επί του Παναθηναϊκού παρουσιάζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού
Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιερργηθεί, είανι οι δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη.
Ο διεθνής αμυντικός των Πειραιωτών επισήμανε ότι το ματς αντιμετωπίζεται σαν τελικός για την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην επίδραση του στην ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα καλά λόγια του προπονητή του για τη θετική του επίδραση στην ομάδα:

«Σίγουρα όταν ακούς καλά λόγια για το χαρακτήρα σου είναι θετικό. Ευχαριστώ τον προπονητή και εγώ προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μέσα και έξω από τα αποδυτήρια, γιατί σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, χρειάζεται να υπάρχουν και καλά αποδυτήρια».

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Ολυμπιακό:

«Η ομάδα είναι νέα και ηλικιακά, αλλά και σε παίκτες. Είναι καλοί παίκτες και χρειάζεται υπομονή για να “δέσει” αυτό το σύνολο. Ο προπονητής προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να βελτιώσει την ομάδα, όμως υπάρχουν και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ξέρετε, καμία ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει όλα της τα παιχνίδια. Το βλέπουμε και στην Ισπανία με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Για τις εμπειρίες του από το ιταλικό πρωτάθλημα και πως γύρισε:

«Έχασα παραπάνω μαλλιά (γελάει). Σαν άνθρωπος μπορώ να πω ότι δεν άλλαξε. Σαν παίκτης θα το κρίνουν άλλοι. Έχω αποκτήσει πάντως περισσότερες εμπειρίες σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Προσπαθώ να βοηθήσω από την πλευρά μου, όσο περισσότερο μπορώ τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες μου».

Για τους φίλους που κέρδισε στην Ιταλία:

« Έχω πολύ καλούς φίλους και στη Ρώμη και στη Μπολόνια. Δεν με απασχολεί αν θα υπάρξουν θετικά ή αρνητικά σχόλια για το αγωνιστικό κομμάτι. Όμως με ενδιαφέρει να υπάρχουν θετικά σχόλια για το χαρακτήρα μου. Προσπαθώ να είμαι ο πραγματικός μου εαυτός. Αυτό, ο κόσμος το αναγνωρίζει και γι΄αυτό με αγαπούν αυτοί που με ξέρουν».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη θετική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ματς με τη Ντουντελάνζ:

«Πριν από το ματς με τη Ντουντελάνζ, είχα πει ότι δεν σκεφτόμαστε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό δεν το είπαμε γιατί δεν σεβόμαστε ή δεν υπολογίζουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά γιατί σκεφτόμασταν το ευρωπαϊκό ματς και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης. Αρχίσαμε την προετοιμασία μας για το ντέρμπι, όμως είχαμε λίγο χρόνο – μόλις δύο μέρες – μέχρι το παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε σοβαρό πρόσωπο μέχρι τώρα, πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε και στην προπόνηση. Θα δουλέψουμε, ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι την Κυριακή.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια νεανική ομάδα, αλλά είναι ο Παναθηναϊκός και είναι πάντα υπολογίσιμος. Είναι το μεγάλο ντέρμπι στην Ελλάδα και τα παιδιά του Παναθηναϊκού παίζουν ποδόσφαιρο και μάχονται 90 λεπτά. Αν υποτιμήσουμε τον Παναθηναϊκό, δεν θα έχουμε ευτυχή κατάληψη. Αυτό το έχουν καταλάβει και οι συμπαίκτες μου, γιατί ο Παναθηναϊκός θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Θα έρθει χωρίς άγχος, γιατί άρχισε τη σεζόν χωρίς να έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζουν χωρίς άγχος, υπάρχουν νέα παιδιά που τρέχουν, διαθέτουν ένα καλό προπονητή και θα έρθουν για να παίξουμε ένα παιχνίδι που θα είναι σαν τελικός γι’ αυτούς. Όμως και για εμάς θα είναι σαν τελικό, γιατί μετράνε οι βαθμοί».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button