ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τοπμέλερ: «Καυτή ομάδα ο Ολυμπιακός, ξεχώρισα τον Φορτούνη»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού και του αρχηγού του Κώστα Φορτούνη έπλεξε ο τεχνικός της Ντουντελάνζ Ντίνο Τοπμέλερ

 

Στον βαθμό δυσκολίας, που συγκεντρώνει για την ομάδα του η αυριανή αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ντίνο Τοπμέλερ.
Ο προπονητής της Ντουντελάνζ μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την ποιότητα των ερυθρόλευκων, ενώ έπλεξε το εγκώμιο και του Κώστα Φορτούνη, τον οποίο ξεχώρισε από την εμφάνισή του στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο.

Ο τεχνικός της Ντουντελάνζ τόνισε μεταξύ άλλων:

«Στο πρώτο παιχνίδι ο αντίπαλος μας έπαιξε πολύ καλή μπάλα. Ξεχώρισα τον Κώστα Φορτούνη που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Γενικότερα και οι υπόλοιποι επιθετικοί τους είναι γρήγοροι και τεχνίτες. Γνωρίζουμε πως θέλουν τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή τον Παναθηναϊκό:

«Όχι, είναι δύο εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις. Και για εμάς υπάρχει την Κυριακή όμως ένα πολύ σημαντικό ματς. Το πιο σημαντικό παιχνίδι για κάθε ομάδα είναι πάντα το επόμενο. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει τη δεύτερη θέση. Λογικά η Μπέτις θα νικήσει και αυτό θέλει να κάνει και ο Ολυμπιακός με εμάς. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα πρεσάρει ψηλά, μια «καυτή» ομάδα. Είμαστε εδώ για να τους αποτρέψουμε από όλο αυτό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button