ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τον πάνε … καροτσάκι!

Tripoli

Όργια υπέρ του ΠΑΟ έκανε ο διαιτητής Καλογερόπουλος στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης κάνοντας δύο πέναλτι δώρο στους πράσινους κι αφήνοντας τους Αρκάδες με δέκα.

 

Την προκλητική εώς εξοργιστική εύνοια της διαιτησίας χρειάστηκε για ακόμη ένα φετινό του παιχνίδι ο ΠΑΟ, ώστε να … ξελασπώσει και να νικήσει με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου!

Το βράδυ της Κυριακής (2/10) ήταν η σειρά του Καλογερόπουλου να .. απλώσει χείρα βοηθείας στους παίκτες του Στραματσιόνι με τρόπο προκλητικό! Αυτή είναι η «εξυγίανση» που … ονειρεύονται  κάποιοι, αλλά το μόνο που καταφέρνουν, είναι να εκτίθενται ανεπανόρθωτα με τις πράξεις τους!

Και τι δεν έκανε ο Αθηναίος ρέφερι! Αρχικά ανακάλυψε πέναλτι σε πέσιμο του Βιγιαφάνες στη περιοχή του Αστέρα στο 39’, δίνοντας την ευκαιρία στον Λεντέσμα από τα έντεκα βήματα να πετύχει το 2-0 σ’ εκείνο το χρονικό σημείο.

Τα… όργια του Καλογερόπουλου συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος. Στο 56’ και με το σκορ στο 2-0, απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Λουίς Φαρίνα χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει τον λόγο, για να ολοκληρώσει το  … έργο του (κι αφού είχε μειώσει ο Αστέρας Τρίπολης σε 2-1 με τον Νίκο Ιωαννίδη)  ανακαλύπτοντας στο 85′ νέο πέναλτι – φάντασμα σε πέσιμο του Χουλτ και με το οποίο οι πράσινοι έφτασαν στο τελικό 3-1

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button