ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τον ευχαριστούμε που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακού!»

Με τον δικό του τρόπο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπάς σχολίασε τα λεγόμενα του Γιώργου Σαββίδη για τον Απόστολο Βέλλιο.

 

Με ένα σχόλιο γεμάτο νόημα «απάντησε» ο Κώστας Καραπαπάς στον Γιώργο Σαββίδη, με αφορμή ένα ποστάρισμά του για τον Απόστολο Βέλλιο.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφού πρώτα κατέστησε σαφές ότι ο διεθνής φορ είναι ο καλύτερος Ελληνας επιθετικός, στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Σαββίδη που διαφημίζει τους παίκτες του Ολυμπιακού!

Επίσης, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά τόνισε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ότι εάν ο ΠΑΟΚ επιθυμούς εόντωςν αν τον αποκτήσει, θα έπρεπε να το είχε πράξει από την εποχή όπου ο Βέλλιος αγωνιζότανς τον Ηρακλή, δεδομένου ότι πλέον ο 25χρονος επιθετικός ανήκει στον Ολυμπιακό και η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει τη οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Σαββίδη ότι ο Βέλλιος είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ και μπράβο του που διαφημίζει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Και επειδή τον κάλεσε και στον ΠΑΟΚ να του πω ότι έπρεπε να τον πάρει όταν τον πουλούσε ο Ηρακλής. Τώρα δυστυχώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button