ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι κάνανε οι “ερυθρόλευκες” ακαδημίες το Σαββατοκύριακο!

Θετικός απολογισμός με 3 νίκες 2 ισοπαλίες και 2 ήττες

Κ20 Σούπερ Λιγκ

imageedit_13_5932389840

Σ’ αγώνα της 7ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στη Γλυφάδα ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 γνωρίζοντας και οι δυο τις πρώτες τους βαθμολογικές απώλειες στη διοργάνωση. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ήταν καλύτερη σ’ όλο τον αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει κάτι που θα τις έδινε και τους τρεις βαθμούς της νίκης, εάν υπολογίζει κανείς το παιχνίδι του Πανιωνίου αλλά και την ακαταλληλότητα του γηπέδου.

Κ15 Σούπερ Λιγκ

imageedit_11_4743928931

Σ’αγώνα της 2ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ. Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη αν και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στάθηκε άτυχη σε πολλά σημεία του αγώνα και από δικά της λάθη δέχτηκε δυο γκολ που έδωσαν τελικά τη νίκη στον αντίπαλο της. Το γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 72′. Ο Αρσενίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και ο Γούλας και μείωσε σε 1-2. Ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν στάθηκε τυχερός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Τσάβος, Νικολής(50′ Αρσενίδης), Τιμολέων, Ασλανίδης, Μούκα (55′ Ντότης), Τόλιος (55′ Καρακώστας), Γούλας, Παπαδόπουλος (74′ Παπαγεωργίου), Σουρλής, Κεραμιδάς (80′ Τζανετής).

Κ16

imageedit_1_2832051612

Σ’ αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη την Κυριακή στο Ρέντη η Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησε 7-0 της αντίστοιχης ομάδας του Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα του Τάσου Θέου που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο είχε την ευκαιρία να πετύχει και περισσότερα γκολ! Χατ τρικ πέτυχε ο Μπουλάρι και από ένα γκολ οι Κοτσιανούλης, Τασιάς, Χρυσικός και Μποσκουϊδης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μαλάι, Ράμα, Τασιάς, Μποσκουϊδης, Κωνσταντινίδης, Μούγιος, Γλυνός, Τσακίρης, Κοτσιανούλης, Μπουλάρι, Γεωργαντής/ Τσέργας, Σφύρλας, Δεγαϊτας, Μικρός, Χρυσικός, Κουλουριώτης, Βοϊδονικόλας, Καλατζής, Ζιμπίδης.

Κ14

imageedit_3_9694357335

Σ’ αγώνα του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣ Πειραιά που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στη Σαλαμίνα η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 8-0 της ΑΕ Σαλαμίναςκαι τριπλασίασε (3χ3) τις νίκες της στον 4ο όμιλο. Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πέτυχαν οι: Δούμας Ν (4), Γαβαλάς (2),  Δούμας Α. (1), Μαρίνης (1).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σταρένιος, Δούμας Α, Γιανναράκος, Ζυγομαλάς, Κορφιάτης, Πετάνι, Ρούσσος, Αρβανιτάκης, Δούμας Ν, Γαβαλάς, Μαρίνης/ Γραμματικάκης, Σπυριδάκης.

Κ13

imageedit_5_7216385226

Σ’ αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη το Σάββατο στον “Κόκκινο Μύλο” η Κ-13 τουΟλυμπιακού επικράτησε με 0-2 της αντίστοιχης του Απόλλων Σμύρνης. 

Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη σημείωσε ο Ποιμενίδης ο οποίος δέχτηκε και στα δυο ασίστ από τον Αλέξη. Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κιοσσές, Ρέτσος, Κατσαούνος, Γαλάνης, Αλέξης, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Μάνδρος, Φλώκος, Λίτσο, Ποιμενίδης/ Γκίνι, Σκαρτσιάρης, Ρούσσος, Κορφιάτης, Ράμμος, Μπόλης.

Κ12

imageedit_7_8206037797

Σ’ αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη το Σάββατο στον “Κόκκινο Μύλο” η Κ-12 του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την αντίστοιχη του Απόλλων Σμύρνης. Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Διαμαντόπουλος (1), Τουλγέρογλου (1).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κοκμοτός, Βασιλάκος, Σταράκης, Παρασκευάς, Χουρδάκης, Δρόσος, Μουζακίτης, Τουλγέρογλου, Διαμαντόπουλος, Αθανασίου, Φαλέκας/ Μπασμπανάς, Γεωργούλιας, Καραμπάγιας, Τόλι, Φικάι, Ρουμελιώτης, Συρίγος.

Κ11

imageedit_9_7806188460

Σ’ αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη την Κυριακή στον “Κόκκινο Μύλο” η Κ-11 τουΟλυμπιακού ηττήθηκε με 3-1 από την αντίστοιχη του Απόλλων Σμύρνης. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη πέτυχε ο Μπάμπουλης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λουλουργάς, Τσόνεβ, Χαρίτος, Μουζακίτης, Μπάμπουλης, Κωστούρος, Μανιός, Κουτρέτσης, Χατζόγλου/ Αντωνάκος, Γιαννόπουλος, Μπάδρας, Δανδουλάκης, Κοπανίδης, Μυστακίδης

H Κ17 δεν αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω των υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών με την εθνική ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button