ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι εννοείς ”δεν χάλασε του Γκιγιέρμε”;

Το έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές. Εντάξει να σε περιμένουν οι απέναντι για να στραβώσει κάτι το καταλαβαίνουμε. Το ψωμάκι τους θέλουν να βγάλουν αφου αυτό βγαίνει μόνο με γραπτά και λάσπη κατά του Ολυμπιακού.

Αλλά το να βλέπεις και τον κόσμο του Ολυμπιακού να περιμένει να χαλάσει κάτι για να βγει να κραξει, αυτό ξεπερνάει τα όρια. Προσοχή. Δεν εννοούμε για την εποικοδομητικη κριτική που όλοι ξέρουμε και που ο Ολυμπιακός την χρειάζεται για να γίνεται καλύτερος. Μιλάμε για αυτόν τον μηδενισμό που έρχεται να τα ισοπεδώσει όλα. Μηδενισμός για “παρατημένη ομαδα”, για ιθύνοντες που αλλά λένε και αλλά κάνουν, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει ρίξει “λευκή πετσέτα”. Λες και το εύχονται ένα πραμα ρε φίλε.

Και σήμερα το απόγευμα σπαστήκανε αρκετά, εχθροί και φίλοι. Γιατί ήλπιζαν να χαλάσει η μεταγραφή του Γκιγιέρμε και να αρχίσουν πάλι το τροπάριο… αλλά να που δεν χάλασε. Επομένως τους στερήθηκε η χαρά να βγουν και να επαναστατήσουν στους… τοίχους του Facebook και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.  Τι να γίνει. Συγνωμη που… ήρθε ο Γκιγιέρμε. Δεν θα το ξανακανει!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button