Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι ακριβώς θέλαμε στο “Κάμπ Νου” από τον Ολυμπιακό;

Πέρασε  σχεδόν ένα 24ωρο από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και ακόμα αδυνατώ να καταλάβω  τι θέλαμε τελικά από αυτό το ματς. Στόχος ποιος ήταν;Και δεν μιλάω για την ομάδα  και το πλάνο του προπονητή, αλλά για όλους τους υπόλοιπους.

Και  δεν με νοιάζει πως θα το πάρετε, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι μας …..ψεκάζουν. Γιατί μερικά πράγματα δεν είναι λογικά. Αν ρώταγες  την πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας και όχι μόνο πριν από το  ματς  το 99% θα έλεγε “Ενα 3-0 καλό θα ταν .Μη ξεφτιλιστούμε κιόλας”.  Τώρα και μετά το 3-1 πάλι γκρίνια ..Μεμψιμοιρία.

Ακουγα και γέλαγα την Ελληνική χαζομάρα που έλεγε ότι ο Βαλβέρδε θα λυπηθεί τον Ολυμπιακό και δεν θα του βάλει πολλά γκολ. Δηλαδή ο προπονητής ,που ήρθε πριν  5 μήνες στην ομάδα ,θα πάει στον Μέσι, τον Ινιέστα και τον Σουάρες και θα τους πει να μην…βάλουν πολλά γκολ. Τραγική προσέγγιση.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ίσως ανορθόδοξα και χωρίς φορ, έχοντας τον Οτζίτζα σε αυτή τη θέση για  ένα πολύ λόγο. Δεν υπήρχε αξιόπιστος φορ. Ο Τζούρτζεβιτς πρέπει να είναι ο…δίδυμος αδερφός του παίκτη που παραλίγο να αποκλείσει μόνος του τον Ολυμπιακό, ως παίκτης της Παρτίζαν. Ο Εμενίκε ήταν εκτός, ο Καρίμ επίσης και κάπου εκεί στον πάγκο ο Λεμονής θα ευχόταν να ήταν  ενεργός ο Κοβάτσεβιτς που στη φάση του 54, δεν θα κοίταγε τη μπάλα να περνάει μπροστά του χωρίς να κάνει μία προβολή για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Εβαλε, λοιπόν ο Λεμονής τον Βέλγο ελπίζοντας να κάνει ότι μπορεί επιθετικά και κυρίως να μαρκάρει  Απλά και ποδοσφαιρικά πράγματα.  Φανταστείτε, τώρα ο Λεμονής να έβαζε Τζούρτζεβιτς-Φορτούνη βασικούς, να ερχόνταν κανένα 5-0  τι θα άκουγε ο προπονητής. Ο οποίος κόουτς  πήρε το ρίσκο να βάλει φορ στο 54 και παραλίγο να δικαιωθεί.

Και επειδή διάβασα και άκουσα από κάποιους, ότι  έπρεπε να πιέσουμε  τη Μπαρτσελόνα που έπαιζε με 10, εκεί είναι που πραγματικά τρελαίνομαι. Μήπως θα έπρεπε να τους κλείσουμε στα καρέ αυτή την ομαδούλα της Πλάκας;Aς σοβαρευτούμε.

ΥΓ1: Βλέπω μία κριτική για τον Κούτρη που είναι άδικη. Μπορεί να μην είναι  ο κορυφαίος αμυντικά, αλλά μήπως παίρνει και καμιά βοήθεια από τoν αριστερό εξτρέμ;

ΥΓ2: Ο Πάρντο είναι παίκτης ψυχολογίας και θέλει να παίζει. Καλά τα όποια παραπονάκια, αλλά Φελίπε… τρία γκολ έπρεπε να βάλεις  με τον Πανιώνιο.

ΥΓ3: Η παρουσία των 2500 φίλων του Ολυμπιακού ήταν απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ..Φωνή-Δύναμη -πάθος μέσα στην βροχή…

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button