ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τιμή μου να παίξω με τη φανέλα του Ολυμπιακού!»

09109f_cupkovic5

Την ανυπομονησία του να αισθανθεί από κοντά την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργού ο οπαδοί του Θρύλου εξέφρασε το νέο απόκτημα της ομάδας βόλεϊ Κονσταντίν Τσούπκοβιτς.

Τον ενθουσιασμό του και την ιδιαίτερη τιμή που αισθάνεται για το γεγονός ότι πλέον ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς.

Ο 29χρονος διεθνής Σέρβος ακραίος λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας φανέρωσε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί μπροστά στο ένθερμο κοινό των Πειραιωτών:

«Πρώτα από όλα είναι τιμή να παίξω με τα φανέλα του Ολυμπιακού και να αγωνιστώ για αυτόν τον σύλλογο. Όλοι γνωρίζουν την σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας και φυσικά την ισχυρή αδελφοποίηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα που τους ενώνουν πολλά κοινά εκτός από τα χρώματα, το κόκκινο και το άσπρο. Το γεγονός ότι θα υπερασπίζομαι αυτά τα χρώματα έχει μεγάλο νόημα για εμένα. Περιμένω τη νέα χρονιά να κερδίσουμε τα πάντα. Για αυτό έρχομαι στον Ολυμπιακό για να επανέλθει ο σύλλογος εκεί που ανήκει, στην κορυφή, διεκδικώντας όλους τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα κάνουμε καλή σεζόν και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button