ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Παρασκευή η προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Για την αυριανή ημέρα ορίστηκαν οι εργασίες της Συνεδρίασης, όπου η πειραϊκή ΠΑΕ θα κάνει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας την αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ.

 

Αποφασισμένοι να υπερασπιστούν όλα τα ένδικα μέσα τους για την προάσπιση των συμφερόντων της Εταιρίας είναι άπαντες πλέον στον Ολυμπιακό!

Για αύριο Παρασκευή (23/3) ορίστηκε η συνεδρίαση κατά την οποία ο Ολυμπιακός θα κάνει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας την τήρηση των κανονισμών και την επιβολή τιμωρίας με αφαίρεση τριών βαθμών του ΠΑΟΚ, λόγω των όσων έγιναν στην Τούμπα στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Με άλλα λόγια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει στο σημείο να ζητούν τα .. αυτονόητα, η αλλιώς την εφαρμογή των νόμων αφού ο ΠΑΟΚ έχει θεωρηθεί υπαίτιος της διακοπής του αγώνα, ενώ έχει αναγνωριστεί και ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«1.Προσφυγή ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 2)της υπ΄αριθμ. 9/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ , η οποία έκανε κατ΄ ουσίαν δεκτή την έφεση της πρώτης καθ ής κατά της υπ’ αριθμ. 66/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League Ελλάδας, εξαφανίζοντας την τελευταία ως προς τις διατάξεις: α)της πειθαρχικής ποινής αφαίρεσης από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και β) της πειθαρχικής ποινής διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες, δεχόμενη ότι η εκκαλούσα τέλεσε την πράξη του άρθρου 15 πργ.3 περ ε΄εδ.α΄ΠΚ και την πράξη του άρθρου 21 πργ.3,ΙΙ β΄.

2.Προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της 1) από 11/03/2018 με αριθμό 9/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ , η οποία δημοσιεύθηκε στις 10.03.2018 και γνωστοποιήθηκε στις 11.03.2018 ,και 2) ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button