Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τεσσάρα» στον Εργοτέλη (Video)

Σαν σήμερα το 2014 ο Ολυμπιακός με χατ- τρικ του  Νέλσον Βαλντέζ συνέτριψε 1-4 την κρητική ομάδα στο «Παγκρήτιο».

 

Με μία ευρεία εκτός έδρας νίκη επι του Εργοτέλη με 1-4 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, στις 23 Μαρτίου του 2014 ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ στην άκρη του παγκου του επιβλήθηκε 1-4 του Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο» και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του προς την κατάκτηση του 41ου τίτλου της ιστορίας του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Νέλσον Βαλντές.

Ο πολύπειρος Παραγουανός φορ πανηγύρισε το παρθενικό χατ- τρικ με τα «ερυθρόλευκα», το οποίο ήταν και το πιο γρήγορο της καριέρας του (3’ 9’, 13’) δίνοντας νωρίς – νωρίς προβάδισμα 0-3 στον Θρύλο.

Ο Τζόελ Κάμπελ στο 32’΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-4, για να κλείσει το σκορ ο Ιμπραϊμ στο 55’, ο οποίος το επόμενο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Αζίζ, Αντελέγε, Μεχία (46′ Σαρρής), Τζανακάκης, Καρντόσο (46′ Κοζορώνης), Ιμπραΐμ, Χαντί, Μπουχαλάκης, Μπαντιμπανγκά, Μονακέλο (71′ Διαμαντάκος).

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγκιερι, Τόρες, Αβραάμ, Μαρκάνο (58′ Παπάζογλου), Μπονγκ, Σάμαρης, Εντιγκά (46′ Μασάντο), Κάμπελ, Πέρες, Στσέποβιτς, Βαλντές (72′ Βέργος).

 

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του αγώνα στο παρακάτω video

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button