ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τεσσάρα» οι Έφηβοι στην ΑΕΚ

Εκπληκτική η πρωταθλήτρια Κ-17 του Ολυμπιακού συνέτριψε τους «κιτρινόμαυρους» με 4-0 στο Ρέντη και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της.

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Κ-17 του Ολυμπιακού την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την οποία συνέτριψε με 4-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για τη 19η αγωνιστική της Super League και συνέχισε απτόητη την εξαιρετική της πορεία

Το νεανικό συγκρότηαμ του Τάσου Θέου έπιασε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης κι έφτασε με εμφατικό τρόπο στην τρίτη νίκη του νίκη απέναντι στους «κιτρινόμαυρους»

Ο Ολυμπιακός ήταν εκρηκτικός στο πρώτο μέρος επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του

Ο Μπουλάρι με δυνατό σουτ στο 28’ άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Τσακίρης στο 37’ με δυνατό σουτ να ζεςυγαρώσει τα τέρματα των Πειραιωτών.
Στο 40’ οι «ερυθρολευκοι» κέρδισνα πέναλτι σε ανατροπή του Μπουλάρι από τον Αντωνόπουλο, με τον Γεωργαντή να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να γράφει το 3-0.

Το τλεικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζαχαράκςη στο 77’ δίνοντα ςδιαστάσεις θριάμβους την διαφαινόμενη επιτυχία των «ερυθρόλευκων»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης (73’ Μαλάι), Δοψαλάκης, Νικόλης, Γκοτζαμανίδης (75’ Μικρός), Μποσκουΐδης, Γλυνός (80’ Τσέργας), Τσακίρης, Ράμα, Μπουλάρι (62’ Ζαχαράκης), Μουγιός (66’ Ντούλος), Γεωργαντής.

ΑΕΚ: Αντωνόπουλος, Ποζατζίδης (46’ Πλουμάτος), Ματζουρανάκης, Αρβανίτης, Λαζαρίδης, Κανελλάκης (62’ Πετούσης), Μπιλικαΐδης (62’ Τσάνης), Αυγέρης (83’ Κοπιτσής), Πατρινός, Τσέλιος, Μάρκου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button