Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τεσσάρα» για τον ΑΠΟΕΛ

nic_1826

Επιβλητικοί οι πρωταθλητές Κύπρου σάρωσαν εκτός έδρας με 4-1 την ΑΕΖ και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την ξέφρενη κούρσα του στο πρωτάθλημα συνέχισε ο ΑΠΟΕΛ. Ο εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa αποδίδοντας εξαιρετικά, θριάμβευσαν εκτός έδρας της ΑΕΖ με 4-1 και πραγματοποίησαν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, πανηγυρίζοντας την έκτη τους φετινή νίκη

Με φουλ επιθετικές βλέψεις ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι την αναμέτρηση και μόλις στο 8’ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ.  Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννιώτα, ο Μπερτόλιο έγραψε το 0-1.

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους «γαλαζοκίτρινους», οι οποίοι στο 20’ ευτύχησαν να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους. Ο Πιέρος Σωτηρίου με ωραία πρoσπάθεια πέτυχε το 0-2, δίνοντας από πολύ νωρίς σαφέστατο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον πρώτο λόγο και αφού στο 55’ η κεφαλιά του Μπερτόλιο τράνταξε το δοκάρι των γηπεδούχων, στο 76’ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-3, με τον Εφραίμ , που αξιοποίησε όμορφη πάσα του Σωτηρίου.

Στο  84’ ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε και τέταρτο γκολ, όταν ύστερα από πανεμορφη ασίστ του Μπρεσάν, ο Εφραίμ ανέβασε τον προσωπικό του λογαριασμό!

Οι πρωταθλητές Κύπρου είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Αλωνέυτη στο 85’,ενώ το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους το πέτυχε ο Πάγκαλος στο 90’

ΑΕΖ: Χρυσοστόμου, Σακελλαρίου, Τσιμόνσι, Σάσι, Αουρέλιο (74′ Κατσής) , Κυριάκου, Πάγκαλος, Οζίας, Μαμμίδης, Σολωμού (23΄Παχίτης), Φελισιέν (73′ Ντος Σάντος).

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Λάγο, Καρλάο, Μπερντόλιο (73′ Μπρεσάν), Βινίσιους, Σωτηρίου, Μιλάνοφ, Αστίθ, Μοράις, Γιαννιώτας  (60’ Εφραίμ),  Βάντερ (65’ Αλωνευτης).

.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button