Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τεσσάρα» για … πλάκα στον ΠΑΟΚ (Video)

Στις 10 Νοεμβρίου του 2013 ο Θρύλος πραγματοποιώντας παράσταση υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 4-0 στον Ναό κι έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του

 

Με μία από τις πολλές ευρείες νίκες επί του ΠΑΟΚ συνδέεται για τον Αυτοκράτορα Ολυμπιακό χρονικά η σημερινή ημέρα.

Συμπληρώνονται αισίως πέντε χρόνια από την ημέρα, όπου ο Θρύλος με τον Μίτσελ στην άκρη του πάγκου του συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 4-0 πετυχαίνοντας ακόμη ένα άλμα προς την κατάκτηης του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Ο Θρύλος εκείνης της περιόδου είχε αρδιά – πλατιά την υπογραφή της ομάδας του Μίτσελ. Ενός συνόλου, που «έπνιγε» τους αντιπάλου του και με την απίστευτη ποιότητα κάποιων πρωτοκλασάτων παικτών του, όπως οι Τσόρι, Κάμπελ, Μήτρογλου, Σαβιόλα Φουστέρ, δεν τυς επέτρεπε να πάρουν ανάσα!

Σ’ αυτό το μοτίβο εξελίχθηκε και η αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από τα πρώτα λεπτά ο Θρύλος μπήκε με διάθεση να διαλύσει τον αντίπαλό του. Όπως και συνέβη . Η υπεροχή των «ερυθρόλευκων» απέφερε καρπούς στο 36’ όταν μετά από σέντρα – ξυραφιά του Τζόελ Κάμπελ, ο Κώστας Μήτρογλου με πλασέ άνοιξε το σκορ

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα με ψύχραιμο πλασέ στο 60’ έγραψε το 2-0 μετά από καταπληκτική πάσα του Τζόελ Κάμπελ.

Ο Νταβίντ Φουστέρ στο 74’ με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0, ενώ το «κερασάκι» στην τούρτα, το πρόσθεσε ο Τζόελ Κάμπελ στο 80’. Ο διεθνής Κοσταρικανός … αφού χόρεψε την άμυνα του ΠΑΟΚ μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση!

Το σκορ θα μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερεςδιαστάσεις, εάν ο Φουστέρ δεν … σημάδευε το δοκάρι του ΠΑΚ, αντί για τα δίχτυα του Χακόμπο…

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Μανιάτης (78’ Μασάντο), Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα (64’ Ντομίνγκες), Μήτρογλου (77’ Μπονγκ).

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Λάζαρ (70’ Νίνης), Τζιόλης, Λούκας, Στοχ (46’ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (63’ Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Απολαύστε εκείνον τον θρίαμβο του Θρύλου στο παρακάτω video

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button