Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τεράστια κίνηση από Θρύλο!

dsc_4767

Στην επέκταση συμβολαίων για τα πέντε επόμενα χρόνια με τους Παναγιώτη Ρέτσο, Γιώργο Μανθάτη, Θανάση Ανδρούτσου και Δημήτρη Νικολάου προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τον σωστό δρόμο δείχνει σε όλους ο Ολυμπιακός, ο οποίος επενδύει στα δικά του παιδιά δίνοντάς τους την ευκαιρία να πετύχουν σπουδαία καριέρα φορώντας τη φανέλα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας!

Το απόγευμα της Τρίτης (11/10) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επέκταση συμβολαίων σε τέσσερα ανερχόμενα ταλέντα του, τα οποία έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις, αγωνιζόμενα στην πρώτη ομάδα!

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Ρέτσο, Γιώργο Μανθάτη, Θανάση Ανδρούτσο και Δημήτρη Νικολάου, οι οποίοι έγιναν με κάθε επισημότητα επαγγελματίες υπογράφοντας νέα πενατετή συμβόλαια με τους «ερυθρόλευκους»!

Με ατυή την κίνηης η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη επιβραβεύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τους τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές δίνοντας το παράδειγμα!

Οι τέσσερις παίκτες θα φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα πέντε χρόνια

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση των συμβολαίων, των ποδοσφαιριστών Θανάση Ανδρούτσου, Γιώργου Μανθάτη, Δημήτρη Νικολάου και Παναγιώτη Ρέτσου, για τα επόμενα πέντε χρόνια!»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button