Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τεράστια ευκαιρία για αντεπίθεση!

14671339_10210594667963641_8511840820050972015_n

Ο Κώστας Παλαιολόγος στέκεται στην τεράστια ευκαιρία που παρουσιάζεται στον Ολυμπιακό με ενδεχόμενη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα να ξαναμπει γερά σε ράγες πρόκρισης, αλλά και στην επικινδυνότητα που κρύβει η περίοδος φορμαρίσματος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

 

Ως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο αντιμετωπίζουν όλοι στον Ολυμπιακό την αποψινή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας που προέρχονται από τις δύο συνεχόμενες ήττες από τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γαλατασαράι, θέλουν όσο τίποτε άλλο την νίκη κόντρα στους «μπλαουγκράνα», ώστε να αποκτήσουν ξανά θετικό πρόσημο στην φετινή Ευρωλίγκα (σ.σ. έχουν μείνει στο 3-3) , αλλά παράλληλα και να αποκτήσουν περίσσια αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις τους δύο 24ωρα μόλις πριν τον πρώτο φετινό ευρωπαϊκό εμφύλιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ταλαιπωρείται από συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών της στελεχών από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου, όμως αυτές οι ατυχίες φαίνεται ότι την έχουν πεισμώσει!

Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι στο διάστημα των τριών τελευταίων εβδομάδων η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (σ.σ. που επιστρέφει στο ΣΕΦ για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά το διαζύγιό του με τους «ερυθρόλευκους») έχει να επίδείξει ένα σερί 6-0 σε Ευρωλίγκα και La Liga εκ των οποίων κι ένα θριαμβευτικό 95-85 σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα! Αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο στοιχείο θα πρέπει να … «τσιτώσει» τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια στην αναμέτρηση, να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό και να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός όπως έχει αποδείξει, στην καλή του βραδιά είναι ικανός να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι ευκαιρία ο Θρύλος με ενδεχόμενο θρίαμβο να στείλει ηχηρό και εμφατικό μήνυμα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ότι είναι εδώ, πανέτοιμος και αποφασισμένος να επιστρέψει στα Final-4 .

Πολύ απλά, διότι έχει τις δυνατότητες να το καταφέρει!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button