ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα “F-Files” για την Τούμπα

Είναι δεδομένο πως ο Κώστας Φορτούνης δεν διάγει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο του στους πρωταθλητές Ελλάδος γεγονός που έχει προβληματίσει αρκετά τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος ανησυχεί σχετικά με τις εμφανίσεις του. Έτσι το μεγαλύτερο ερωτηματικό αυτή τη στιγμή είναι αν τελικά ο Θεσσαλός άσσος θα επιλεχθεί από τον Όσκαρ Γκαρθία για το ντέρμπι της Τούμπας.

Ας ανοίξουμε τα… F(ortounis) – Files για την Τούμπα!

Ο Καταλανός κόουτς γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ποδοσφαιριστής αποτελεί το βαρόμετρο του Ολυμπιακού και όπως δείχνουν τα πράγματα, η μόνη περίπτωση στην οποία δεν θα τον χρησιμοποιήσει στην Τούμπα είναι για να παίξει πίσω από τον φορ!

Τι σημαίνει αυτό; Ο Κώστας συγκεντρώνει την συντριπτική πλειονότητα των πιθανοτήτων να πάρει φανέλα βασικού στην Τούμπα αλλά όχι σαν “δεκάρι” αλλά στα “φτερά” της επίθεσης.

Η κίνηση αυτή φανερώνει πως ο Όσκαρ Γκαρθία το δίχως άλλο, έχει πίστη στον ποδοσφαιριστή του και γνωρίζει το ποιόν του. Όπως το γνωρίζουμε και όλοι μας, άλλωστε, περιμένοντας πάντα το κάτι παραπάνω από έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Kι ο Καταλανός του δίνει την ευκαιρία του να το αποδείξει αλλά σε άλλη θέση, που εκεί κρίνει ότι μπορεί να περιμένει ακόμη περισσότερα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button