ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα… “τόπια” δεν θα αργήσουν!

Παρακολουθώντας το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Κισσαμικό, θα μπορούσε κανείς να καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα. Και με την θετική και με την αρνητική έννοια. Όμως, με μία τέτοια εμφάνιση, η οποία ήρθε σαν συνέχεια της πολύ καλής παρουσίας του στον αγώνα με την Κέρκυρα, στην πραγματικότητα δεν κρύβει κάτι αρνητικό, παρά μόνο υποσχέσεις για την συνέχεια.

Ο Τζούρτζεβιτς στο Νησί των Φαιάκων πέτυχε μια γκολάρα – κανονιά και σήμερα στα Περιβόλια πέτυχε ξανά ένα που προήλθε συν τοις άλλοις από μία έξοχη ομαδική συνεργασία.

Ωστόσο ήταν και πολύ άτυχος, αφού είδε την μπάλα δύο φορές να σταματάει στο δοκάρι του Παπαδόπουλου, μία στο 34′ μετά από πολύ ωραία κεφαλιά και στο 94′ μετά από υπέροχο κοντρόλ και εκτέλεση με εναέριο γυριστό.

Όπως ήταν φυσικό, ο Σέρβος επιθετικός είχε κάθε λόγο να τα βάλει με την τύχη του. Ούτε τα λόγια του Τάκη Λεμονή έμοιαζαν ικανά να τον ηρεμήσουν εκείνη τη στιγμή, που πρώτος έσπευσε να του μιλήσει μετά τη λήξη του ματς. Ο Ούρος ήταν απαρηγόρητος και με το δίκιο του, αφού θα μπορούσε να είχε μετατρέψει την σημερινή αναμέτρηση σε παράσταση για έναν… Τζούρτζεβιτς!

Η ποδοσφαιρική λογική όμως, λέει πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού, δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί! Σήμερα έβαλε ένα γκολ και είχε και αυτές τις δύο κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει άλλα δύο. Είναι μαθηματικώς βέβαιο πως ο παίκτης που συνεχώς δουλεύει, και που το έχει και στο αίμα του το σκοράρισμα, δεν έχει λόγο να ανησυχεί, αφού τα καλύτερα έρχονται.

Αν λοιπόν ο Ούρος συνεχίσει να δουλεύει με αυτούς τους ρυθμούς και με την δέουσα προσήλωση (που θα συνεχίσει), δεν έχει να φοβάται τίποτα. Πόσες φορές θα σταθεί τόσο πολύ άτυχος ακόμη; Σίγουρα ελάχιστες, αφού και το γκολ ξέρει που… να το βρει, και πως να το πετύχει. Τα γκολ δεν θα αργήσουν να έρθουν. Κι έχει “ακούσει” πάρα πολλά από τους… “ειδικούς” από την ημέρα που ήρθε στον Πειραιά αλλά δεν φαίνεται να πτοείται. Τα ματς με Κέρκυρα και Κισσαμικό ήταν μία τεράστια ευκαιρία την οποία άρπαξε από τα μαλλιά. Και είναι βέβαιο πως η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο “δυνατή” τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν σκόρερ σαν τον Τζούρτζεβιτς και τον έχει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button