ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα συμπεράσματα του Χάσι

Την ευκαιρία για ασφαλή συμπεράσματα μπόρεσε να βγάλει ο Μπέσνικ Χάσι  στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης. Με τον Κοσοβάρο τεχνικό να περιμένει κάποιες ειδήσεις,όσον αφορά παίκτες που υποφέρουν από τραυματισμούς,εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το ματς της Τρίτης.

Για τα συμπερασμάτα του:«Ήταν αρκετά καλή η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Είδαμε αρκετά καλά πράγματα και συνδυασμούς Μας έλειψε λίγο η ταχύτητα αλλά ελπίζω ότι με την Παρτιζάν θα είμαστε έτοιμοι»

Για την Παρτιζάν: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι δυνατή, όμως γνωρίζουμε κι εμείς τις δυνάμεις μας και θα πρέπει είμαστε έτοιμοι».

Για τους τραυματίες και τη λίστα: «Περιμέναμε το σημερινό ματς για τις αποφάσεις μας. Πρέπει να αποφασίσουμε για τους τραυματίες. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι, είδαμε ότι ο Βούκοβιτς είναι ανέτοιμος, ο Ρέτσος πολύ κουρασμένος, ο Μποτία και ο Μπεν είναι εκτός προπονήσεων εδώ και κάποιες ημέρες. Ο Ταχτσίδης είναι μέσα στους παίκτες που ίσως μείνει εκτός, αφού ο γιατρός είπε ότι ο τραυματισμός του χρειάζεται χρόνο. Θα δούμε αύριο…»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button