ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα πλάνα του Χάσι

Το παιχνίδι με την Ξάνθη αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό και άπαντες στο “Ερυθρόλευκο” στρατόπεδο να στρέφουν το βλέμμμα τους στη Σπόρτιγκ Λισσαβώνας σε ένα παιχνίδι οριακό, όπως είναι το πρόγραμμα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Και αυτό γιατί οι Πρωταθλητές Ελλάδας στην πρεμιέρα τους παίζουν εντός έδρας ,κάτι που σημαίνει ότι έχοντας Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, η νίκη η στην χειρότερη περίπτωση η ισοπαλία είναι αυτά που ζητάει ο Ολυμπιακός.

Ο Χάσι έχει στο μυαλό του να παρατάξει ομάδα ανάλογη με αυτή του ματς στη Ριέκα . Με 3 δηλαδή μαυντικά χαφ, εκ των οποίων ο Οτζίτζα- Οφόε θα είναι δεκάρι,αντί του Φορτούνη, και πίσω του θα είναι ένας εκ των Ζντιέλαρ -Ανδρούτσου  και Ζιλέ.

Ο Ρομαό, ελλείψει άλλου αμυντικού, θα παίξει ως παρτενέρ του Ενγκελς ,ενώ ο Φιγκέιρας έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Κούτρη,με τον Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας.ΣΑτην άμυνα το δίδυμο Ενγκελς και Ρομαό δεν αλλάζει ,ενώ δεξιά στην επίθεση θα βρεθεί  ο Καρσελά και αριστερά ο Μάριν, με τον Τζούρτζεβιτς προωθημένο.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Καπίνο.

Βέβαια, πάντα υπάρχει η λογική να παίξει κανονικά ο Φορτούνης και ο Σεμπά να πάρει τη θέση του Μάριν, αλλά ο Γερμανός μοιάζει να είναι βασικός στο μυαλό του Κοσσοβάρου προπονητή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button