Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα παίζει όλα σε 17 ημέρες!

Πρόγραμμα «βουνό» περιμένει τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα κληθεί να δώσει έξι αγώνες – φωτιά σε όλες τις διοργανώσεις το διάστημα 2-19 Μαρτίου.

 

Αντιμέτωποι με έναν αγωνιστικό Γολγοθά είναι άπαντες στον Ολυμπιακό!

Τη στιγμή, όπου οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για τον κρίσιμο επαναληπτικό της Πέμπτης με τον Ατρόμητο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου καλούνται να φανουν αντάξιοι των περιστάσεων και να φτάσουν στην πρόκριση, (σ.σ.με δεδομένο και το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»), το Redaroume.gr  μπήκε στον κόπο να σας αναδείξει το βαρύ πρόγραμμα, που περιμένει την ομάδα του Πάουλο Μπέντο στο πρώτο 20ήμερο του Μαρτίου!

Ένα πρόγραμμα εξοντωτικό από κάθε άποψη, που επιφυλάσσει έξι αναμετρήσεις σε διάστημα 17 ημερών!

Στις 2 του Μάρτη, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο οποίος μετά την επιστροφή του Ρικάρντο Σίλβα στην τεχνική του ηγεσία, παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατός, στιβαρός και το σημαντικότερο με ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά κα … αήττητος.

Από εκεί και πέρα, η συνέχεια δίνεται στο πρωτάθλημα, όπου την προσεχή Κυριακή (5/3) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Στον «Δικέφαλο» του Βορρά, όπως κάθε χρόνο, ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση με τον Θρύλο! Πόσο μάλλον φέτος, όπου υπάρχει κι αυξημένο βαθμολογικό κίνητρο. Με τους Πειραιώτες να φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στην Super League από ΑΕΚ (1-0) και Πανιώνιο (0-1) αντίστοιχα…

Ακολουθεί στις 9 Μαρτίου η πρώτη καθοριστική αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπεσίκτας για τη φάση των «16» του Europa League. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, το οποίο συγκεντρώνει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από το γεγονός ότι η πρωτοπόρος ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος δείχνει να βρίσκεται σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Στις 12 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τον πάντα επικίνδυνο κι ανταγωνιστικό Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Super League. Με τους Περιστεριώτες να έχουν προκαλέσει αρκετές… ζημιές στους «ερυθρόλευκους» στο πέρασμα της τελευταίας πενταετίας.

Για τις 16 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη ρεβάνς με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη για τη φάση των «16» του Europa League, όπου ο Ολυμπιακός θα παίξει τα …ρέστα του για πρόκριση στα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Το …γαϊτανάκι των συνεχόμενων δύσκολων και ιδιαίτερων αναμετρήσεων μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κλείνει για τον Ολυμπιακό κλείνει στις 19 Μαρτίου με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του επόμενου 20ημέρου:

2/3: Ατρόμητος – Ολυμπιακός (Προημιτελικός Κυπέλλου)

5/3: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (Super League,, 23η αγωνιστική)

9/3: Ολυμπιακός – Μπεσίκτας (Europa League, φάση των «16», πρώτος αγώνας)

12/3: Ολυμπιακός – Ατρόμητος (Super League, 24η αγωνιστική)

16/3: Μπεσίκτας- Ολυμπιακός (Europa League, φάση των «16», επαναληπτικός)

19/3: Παναθηναϊκός –Ολυμπιακός (Super League, 25η αγωνιστική)

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button