ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα ερωτηματικά για ενδεκάδα

Αρκετά ερωτηματικά υπάρχουν στο κομμάτι της 11άδας του αγώνα με την Παρτίζαν. Και αυτά είναι σε 3 ουσιαστικά θέσεις με τον Χάσι να έχει ιδιαίτερο προβληματισμό για το αμυντικό δίδυμο.

Οπως και να είναι τα πράγματα, το σίγουρο είναι ένα. Οτι το αμυντικό δίδυμο που θα επιλέξει ο 45χρονος τεχνικός δεν έχει παίξει μαζί σε επίσημα ματς παρά μόνο σε προπονήσεις.

Ο Σισέ έπαιξε με τον Βούκοβιτς στο παιχνίδι με τον Αστέρα, αλλά ο Σέρβος έδειξε ότι δεν είχε αφομοιώσει  και ήταν λογικό, τα συστήματα της ομάδας. Ο Σενεγαλέζος φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα  έχοντας παίξει αρκετά ματς, αλλά το θέμα είναι ποιος θα είναι παρτενέρ του. Θα είναι ο Βούκοβιτς; Θα είναι ο Ρέτσος που επιστρέφει ,αλλά έτσι η άμυνα θα είναι εντελώς νεανική; Θα παίξει ο Χάσι το χαρτί του Ρομαό αλλά θα κινδυνεύει να χάσει την δυναμική στη μεσαία γραμμή;

Επίσης, υπάρχει το θέμα του φορ. Ο Εμενίκε έπαιξε με τον Αστέρα και ήταν καλός .Δεν έβαλε γκολ, αλλά  έκανε φάσεις .Από την άλλη, υπάρχει ο Μπεν . Ο άσος από τις Βερμούδες στα φιλικά ήταν πολύ καλός , έκανε  φάσεις ,αλλά ο τραυματισμός του τον άφησε πίσω. Πάντως, μοιάζει να είναι φαβορί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button